Τα πιο δημοφιλή fashion videos της χρονιάς

Τα πιο δημοφιλή fashion videos της χρονιάς

Louis Vuitton, Dior, Chanel και Tommy Hilfiger συνθέτουν το φετινό top5 των βίντεο μόδας.

Τα fashion videos όσο τα χρόνια περνούν γίνονται όλο και πιο εντυπωσιακά, όλο και πιο επιβλητικά, με budget που θυμίζουν εκείνα ταινιών και cast που δεν συμπεριλαμβάνουν μόνο μοντέλα, αλλά ηθοποιούς και celebrities.

Λίγο, λοιπόν, πριν τελειώσει η χρονιά θυμηθήκαμε τα πέντε εκείνα videos που κυκλοφόρησαν φέτος και είχαν τις περισσότερες θεάσεις στο Youtube. Τα περισσότερα από αυτά ίσως τα έχετε δει, αξίζει, όμως, να τα παρακολουθήσετε ξανά και να ταξιδέψετε μαζί τους.

{youtube}GpTwgRk2aUU{/youtube}

Στη θέση νούμερο 1 στρογγυλοκάθισε ο Louis Vuitton που με το «L'Invitation au Voyage» και τον David Bowie πρωταγωνιστή συγκέντρωσε περισσότερα από 33 εκατομμύρια views.

{youtube}ZHzB_0SIkXA{/youtube}

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Tommy Hilfiger με το βίντεο που λάνσαρε φέτος λίγο πριν την ανοιξιάτικη σεζόν να συγκεντρώνει πάνω από 15 εκατομμύρια views.

{youtube}aTbG1hG2AFA{/youtube}

Στην τρίτη θέση ο Robert Pattinson για τον Dior και με το σκάνδαλο με την Kristen Stewart ακόμη πρόσφατο συγκέντρωσε το ενδιαφέρον fashion κόσμου και μη (περισσότερες από 16 εκατομμύρια θεάσεις).

{youtube}PSjdnsJepgc{/youtube}

Στην επόμενη θέση και πάλι ο Dior που με τον μυστικό κήπο των Βερσαλλιών, τις δημιουργίες του Raf Simons και την μουσική των Depeche Mode ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια views.

{youtube}mGs4CjeJiJQ{/youtube}

Αυτό το top 5 κλείνει ο οίκος Chanel, όχι τόσο λόγω της σκηνοθεσίας του Karl Lagerfeld, αλλά λόγω του Brad Pitt που σε αυτό το πρώτο κομμάτι του διαφημιστικού για τo Νο. 5, που μάλιστα ακριβοπληρώθηκε, άγγιξε στο Youtube τα 8 εκατομμύρια θεάσεις.

{youtube} HTzmyfMIYVs{/youtube}

Bonus: Το βίντεο της Guerlain για το Shalimar, που μπορεί να μην κατάφερε να μπει στην πεντάδα, αλλά θα σας αφήσει με το στόμα ανοικτό.

Διαβάστε επίσης:

Τι αναζητήθηκε περισσότερο στο Google την χρονιά που τελειώνει;