Ζήστε μία μοναδική εμπειρία στο νέο κατάστημα JOOLS στο Σύνταγμα

Γωγώ Φούντα
Ζήστε μία μοναδική εμπειρία στο νέο κατάστημα JOOLS στο Σύνταγμα

Υπέροχα και κομψά κοσμήματα υψηλής αισθητικής για να λάμπετε σε κάθε σας έξοδο!

Oι γιορτές εκτός φυσικά από τις οικογενειακές συγκεντρώσεις και το υπέροχο φαγητό, σημαίνουν και δώρα! Αν λοιπόν θέλετε να περιποιηθείτε την μαμά σας, την κολλητή σας ή φυσικά τον ίδιο σας τον εαυτό δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το νέο κατάστημα JOOLS στο Σύνταγμα!

Σε minimal στιλ και με απέριττη κομψότητα, υψηλή αισθητική και ξεχωριστό design όπως άλλωστε ταιριάζει και στις δημιουργίες JOOLS SILVER JEWELLERY, τo νέο κατάστημα στην Ερμού 53, στο Σύνταγμα ξεχωρίζει και αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Με μία μόνο επίσκεψη, θα ανακαλύψετε όλες τις υπέροχες συλλογές JOOLS, απόλυτα fashion trends, που θα δώσουν ξεχωριστή λάμψη σε κάθε σας εμφάνιση.

Οι επιλογές όπως πάντα απεριόριστες με εκτυφλωτικές πέτρες δεμένες με ασήμι 925 και επιχρυσωμένο ασήμι αλλά και ατσάλι, το υλικό που φέτος έχει την τιμητική του και καλείται να ενσωματωθεί με ζιργκόν πετυχαίνοντας υψηλό σχεδιαστικό αποτέλεσμα. Ασήμι, ατσάλι ή επιχρυσωμένο ασήμι, το βέβαιο είναι ότι θα γίνουν τα αγαπημένα items του φετινού χειμώνα.

Ζήστε κι εσείς την μοναδική εμπειρία των JOOLS SILVER JEWELLERY.

Ερμού 53, Σύνταγμα 210 3252710

Επισκεφθείτε το www.joolsilver.gr

Η σελίδα στο facebook: www.facebook.com/joolsilver