Anna Wintour, Marc Jacobs και Prada γούνες

Anna Wintour, Marc Jacobs και Prada γούνες

Οι δύο λάτρεις των Prada δημιουργιών θα κονταροχτυπηθούν και φέτος για το ποιος τις φόρεσε καλύτερα.

 

Πέρυσι οι φωτογραφίες του Marc Jacobs με την Anna Wintour να φορούν το ίδιο Prada πανωφόρι έκαναν αμέσως το γύρο του κόσμου και μονομιάς ξεκίνησε η συζήτηση για το ποιος το φόρεσε καλύτερα. Φέτος φαίνεται πως η ιστορία μπορεί να επαναληφθεί.

Πριν περίπου μια εβδομάδα, παρόλο που η θερμοκρασία άγγιζε τους 23 βαθμούς ο Marc Jacobs εμφανίστηκε στους δρόμους του St. Barths με ένα γούνινο πανωφόρι από την ανοιξιάτικη Prada συλλογή και τώρα η Anna Wintour ήρθε η ώρα να του κλέψει τη δόξα φορώντας και αυτή μια γούνινη Prada δημιουργία από την ίδια συλλογή στην παγωμένη Νέα Υόρκη στην πρεμιέρα της νέας σεζόν του «Girls» (η Lena Dunham, δημιουργός του Girls φημολογείται έντονα πως θα προσγειωθεί σύντομα στο εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue).

Λέτε να έχουμε ένα στυλιστικό κονταροχτύπημα; Ποιος θα μπορούσε να φορέσει καλύτερα από τους δύο τα περιβόητα Prada πανωφόρια; Η απάντηση φυσικά είναι και οι δύο, ο καθένας με το δικό του τρόπο, όμως, ένα αγαπημένο θέμα συζήτησης για τους απανταχού φασιονίστας είναι στην ανατολή του.

Διαβάστε επίσης:

Οι πέρλες της Chanel κυριεύουν τα περιοδικά