Και άλλος με την βάρκα μας

Και άλλος με την βάρκα μας

Θαλασσινό αεράκι, λιακάδα, ιστιοπλοΐα και boat shoes.

Όχι, μην ανησυχείς δεν θα σου προτείνουμε ενόψει κρίσης να αρχίσεις τις σπατάλες και εκείνη την βόλτα με τους ιστιοπλόους ας την αφήσουμε για αργότερα. Βέβαια κανείς δεν θα σου ζητήσει τον λόγο αν τουλάχιστον κλέψεις λίγο από το στυλ τους.

Αφού έχεις ήδη δανειστεί τα ριγέ τοπ, τις μπλε ψηλόμεσες φούστες και τα κάπρι παντελονάκια, ήρθε η ώρα να υιοθετήσεις και τα ναυτικά παπούτσια ή αλλιώς τα boat shoes. Πιο καλοκαιρινά και ανέμελα από τα brogues αλλά πιο ανδρόγυνα από τις μπαρέτες, τα boat shoes θα δώσουν στο στυλ σου αυτό το καλοκαιρινό twist που χρειάζεται. Και επειδή δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μία περιουσία για να έχεις στυλ, έχουμε για σένα τις πιο it οικονομικές λύσεις.

1.Η μοντέρνα έκδοση (American Eagle Outfitters, 45.62 ευρώ)

a



Αν δεν είσαι τόσο τολμηρή διάλεξε κάτι που παραπέμπει σε μοκασίνι αλλά δεν χάνει καθόλου τον navy χαρακτήρα του. Έξτρα πόντους για το έντονο χρώμα. Φορέστε το με φούστες αλλά και παντελόνια με γυρισμένο ρεβέρ.

2.Η απόλυτα navy έκδοση (Nordstrom, 37.34 ευρώ)

aa



Φουτεράκι, σορτσάκι, κάλτσες μέχρι τον αστράγαλο και navy boat shoes για το απόλυτο look. Είσαι ένα μικρό ναυτάκι και κοίτα να το χαρείς για τι όλοι θα κοιτάζουν τα πανέμορφα παπούτσια σου.

3.Η κλασσική έκδοση (Aldo Shoes, 35,37 ευρώ)

aaa



Το κλασικό boat shoe, απλό καφέ και τόσο ρετρό, κατάλληλο για λάτρεις του παλιού. Θα τα λατρέψεις με τα υφασμάτινα παντελόνια σου και τα skinny jean. Πρόσεξε και πάλι μην ξεχάσεις να γυρίσεις το ρεβέρ