Sagiakos Amazing Shoes: Τα καλύτερα brands στις καλύτερες τιμές!

Sagiakos Amazing Shoes: Τα καλύτερα brands στις καλύτερες τιμές!

Παπούτσια... Απαραίτητα! Εκτός από απαραίτητο αξεσουάρ της γκαρνταρόμπας μας, μιας και χωρίς αυτά δεν πάμε πουθενά, είναι και το κομμάτι εκείνο που υπογραμμίζει το στυλ μας.

Τα παπούτσια αποτελούν φετίχ για κάθε γυναίκα και μπορούν δίχως αμφιβολία να απογειώσουν το στυλ μας, αν κάνουμε τη σωστή επιλογή. Χώρος για ένα καινούργιο ζευγάρι, υπάρχει πάντα, μιας και μας δίνει απεριόριστες δυνατότητες για νέους συνδυασμούς. Άλλωστε, κάθε περίσταση και κάθε γυναίκα είναι διαφορετική.

Γόβες στιλέτο, μπότες, φλατ, πλατφόρμες, ankle boots, brogues, sneakers υπάρχει πάντα η λύση για κάθε στυλ και περίσταση. Εκτός από το στιλιστικό κομμάτι, πρέπει πάντα να δίνουμε έμφαση και στην ποιότητα των παπουτσιών μας, καθώς σε αυτά στηρίζεται όλο μας το σώμα. Επιπλέον, όσο καλύτερη είναι η ποιότητα, τόσο μεγαλύτερο το διάστημα που θα φοράμε τα αγαπημένα μας παπούτσια και θα δείχνουν σαν καινούρια.

Το Queen εντόπισε μία υπέροχη online boutique, το Sagiakos.gr, όπου θα βρείτε επώνυμα brands για κάθε γούστο στις καλύτερες τιμές της αγοράς!
Αναφέρουμε μερικά brands τα οποία μπορείτε να βρείτε στο online shop, αλλά και στα καταστήματα SAGIAKOS : Byblos, Calvin Klein, Laura Biagiotti, Paris Hilton, UGG Australia, Toms, Tommy Hilfiger, Galliano, Alessandro Dell' Acqua, Converse, US Polo, Boss Shoes, Alviero Martini, Le Pandorine, Paul's Boutique, Replay, Noir and Co, Diesel, Geox, Moschino, Lelli Kelly, DKNY, Camper .

Περισσότερες πληροφορίες στο sagiakos.gr

Τέλος, κάθε Σαββατοκύριακο μπορείτε να κάνετε SmartShopping!

*Θα βρείτε επίσης υπέροχα παιδικά και αντρικά κομμάτια!

Πάρτε μία γεύση από τα σχέδια που βρήκαμε, στην παραπάνω photo gallery.