Nike RT: οι δημιουργίες του σχεδιαστή του Givenchy αποκαλύφθηκαν

Nike RT: οι δημιουργίες του σχεδιαστή του Givenchy αποκαλύφθηκαν

Τα πρώτα σχέδια της συνεργασίας της Nike με τον Riccardo Tisci που θα κυκλοφορήσουν την ερχόμενη άνοιξη αποκαλύφθηκαν.

Την ερχόμενη άνοιξη ξεχάστε τα τακούνια και τις μπαλαρίνες. Με την Chanel να δείχνει τον δρόμο με τη συλλογή υψηλής ραπτικής της, τα trainers θα είναι το απόλυτο παπούτσι των απανταχού φασιονίστας.

Τα trainers, λοιπόν, έχουν την τιμητική τους και ο Riccardo Tisci του maison Givenchy έρχεται να τα κάνει ακόμα πιο πολυπόθητα κυκλοφορώντας μια συλλογή σε συνεργασία με την εταιρία αθλητικών ειδών Nike. Τα πρώτα δείγματα της συνεργασίας αυτής θα κυκλοφορήσουν την πρώτη ημέρα της άνοιξης και πρόκειται για μια έκδοση του κλασικού Air Force 1 σε τέσσερα σχέδια σε λευκό χρώμα (ένα από αυτά φτάνει μέχρι το γόνατο). Ένα μήνα μετά, την πρώτη Απριλίου, θα κυκλοφορήσει και η εκδοχή σε μαύρο χρώμα.

Όσο για τον Riccardo, η επιλογή του Air Force 1 δεν είναι τυχαία. «Το παπούτσι αυτό είναι παγκόσμιο αλλά με κάποιο τρόπο πολύ προσωπικό», δήλωσε ο Tisci. «Έχω ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και βλέπω ανθρώπους που φορούν το Air Force 1 και μάλιστα με τόσους πολλούς διαφορετικούς τρόπους . Και έτσι σκέφτηκα, 'ποια είναι η ουσία του Air Force 1; Και πώς μπορώ να πάρω την ουσία αυτή και κάνω τη δική μου δήλωση;' Για μένα το Air Force 1, δεν έχει να κάνει με το φύλο, δεν είναι για μια συγκεκριμένη πόλη, ούτε είναι για ένα συγκεκριμένο στυλ».

Διαβάστε επίσης:

Ο σχεδιαστής του Givenchy είναι η νέα μεγάλη συνεργασία της Nike