10 χρόνια Pink Woman: Ελάτε στο πιο hot fashion party στο The Mall Athens, αυτό το Σάββατο

10 χρόνια Pink Woman: Ελάτε στο πιο hot fashion party στο The Mall Athens, αυτό το Σάββατο

Σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις

Μία από τις αγαπημένες μας εταιρείες δε θα μπορούσε να ήταν άλλη από την Pink Woman. Στα Pink Woman μπορούμε να βρούμε εκπληκτικά σχέδια για casual πρωινές αλλά και για chic βραδινές εμφανίσεις, στις καλύτερες τιμές.


Τα ευχάριστα νέα είναι ότι η Pink Woman γιορτάζει τα 10 χρόνια παρουσίας της στο χώρο της μόδας! Με αφορμή λοιπόν τα 10 αυτά χρόνια, θα μπορέσουμε να απολαύσουμε το πρώτο μεγάλο Fashion Party στο The Mall Athens, στο Μαρούσι, το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου.


Το κατάστημα του The Mall θα γεμίσει από τις 14.00 έως τις 17.00 από διάσημες προσωπικότητες, από τον δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό χώρο. Και το καλύτερο; Όλοι εσείς θα έχετε τη δυνατότητα να παρευρεθείτε στις επετειακές εκδηλώσεις της Pink Woman, που θα λάβουν χώρα σε επιλεγμένα καταστήματα ανά την Ελλάδα και θα μπορέσετε να κάνετε τις αγορές σας με... -10% έκπτωση! Κάνετε την αρχή από το The Mall.


Καθόλου άσχημα! Τέλεια σχέδια, υπέροχες γραμμές, οικονομικές τιμές και όλα αυτά στα Pink Woman...

• Ραντεβού όλοι αυτό το Σάββατο στο κατάστημα του The Mall Athens, να ψωνίσουμε μέχρι τελικής πτώσης, να γευτούμε τέλεια coctails και να απολαύσουμε τις μουσικές επιλογές της Μάγκυς Χαραλαμπίδου!

Be there fashionistas...