H ρομαντική πλευρά της Alice Dellal για τη Chanel

H ρομαντική πλευρά της Alice Dellal για τη Chanel

H Βρετανίδα punk κληρονόμος Alice Dellal πρωταγωνιστεί στη νέα Chanel καμπάνια οπτικών βγάζοντας μια πιο κοριτσίστικη πλευρά της.

 

Ο οίκος Chanel και η Alice Dellal, αδερφή της Charlotte Dellal που βρίσκεται πίσω από την διάσημη εταιρία παπουτσιών Charlotte Olympia, είναι παλιοί γνώριμοι. Η Alice πρωταγωνίστησε το 2012 και το 2013 στην καμπάνια για τις Chanel τσάντες «Boy» δια χειρός φυσικά του Karl Lagerfeld παρουσιάζοντάς μας την punk/rock περσόνα της που έχουμε συνηθίσει.

Τώρα ο Kaiser της μόδας την επέλεξε και πάλι, αλλά αυτή τη φορά θέλησε να βγάλει μια πιο κοριτσίστικη πλευρά της. Η διάσημη για τα μισοξυρισμένα μαλλιά της Alice πόζαρε για άλλη μια φορά στο φακό του Karl Lagerfeld για την ανοιξιάτικη 2014 καμπάνια οπτικών του γαλλικού οίκου. Με ξανθά πλούσια μαλλιά στολισμένα με λουλούδια, ντυμένη σε παστέλ αποχρώσεις και φορώντας τα νέα Chanel γυαλιά ηλίου η Alice σε αυτήν την πρώτη φωτογραφία που κυκλοφόρησε (όλη η καμπάνια αναμένεται να αποκαλυφθεί τον Απρίλιο) δείχνει πιο ρομαντική από ποτέ.

Διαβάστε επίσης:

Τι χρειάζεται για να γίνει κάποια μούσα του Karl Lagerfeld;

Chanel: επόμενη στάση Dubai