Kendall Jenner: η αδερφή της Kim Kardashian είναι το model-of-the-moment;

Kendall Jenner: η αδερφή της Kim Kardashian είναι το model-of-the-moment;

To επόμενο celebrity top model είναι δεκαοκτώ χρονών και μοιράζεται ίδια γονίδια με τις αδελφές Kardashian.

 

Με τις φήμες να θέλουν την Kim Kardashian να πρωταγωνιστεί στο τεύχος Απριλίου της αμερικανικής Vogue (χωρίς όμως να έχουν επιβεβαιωθεί), άλλη μια πρωταγωνίστρια του ριάλιτι σόου «Keeping Up with the Kardashians» ήρθε για να εισχωρήσει στον κόσμο της μόδας.

Ο λόγος φυσικά για την δεκαοκτάχρονη ετεροθαλή αδελφή των Κardashians που έγινε πρώτο θέμα περπατώντας στο show του Marc Jacobs την προηγούμενη εβδομάδα, Kendall Jenner.

{youtube}uzVJcgEsJzE{/youtube}

Η είδηση έκανε αμέσως το γύρω του διαδικτύου και μία ημέρα μετά στην επίσημη ιστοσελίδα της Vogue στο διαδίκτυο αλλά και στο instagram ανέβηκαν φωτογραφίες της Kendall φορώντας μερικές από τις δημιουργίες του επόμενου χειμώνα που μολις είχαν παρουσιαστεί στη Νέα Υόρκη. Τώρα η Kendall ήρθε η ώρα να καθίσει δίπλα στην Anna Wintour στην πρώτη σειρά της παρουσίασης της νέας Topshop Unique συλλογής προχθές στο πλαίσιο του λονδρέζικου fashion week.

Είναι επίσημο, λοιπόν, η μικρούλα Jenner έχει την υποστήριξη της σιδηράς κυρίας της αμερικανικής Vogue και το μόνο που μένει να δούμε είναι αν ήταν απλά ένα celebrity πυροτέχνημα του νεοϋορκέζικου fashion week ή αν θα μπορούσε να γίνει η επόμενη Cara Delevingne. Με πάνω από 8,7 εκατομμύρια followers, όμως, στο instagram σίγουρα η Kendall δεν θα μας αφήσει να την ξεχάσουμε εύκολα.

Διαβάστε επίσης:

H Kendall Jenner αποκαλύπτει το στήθος της στο show του Marc Jacobs

H Lara Stone επιστρέφει και η Gisele ποζάρει για το Porter