Karlito: το πιο hot αξεσουάρ του επόμενου χειμώνα μόλις παρουσιάστηκε

Karlito: το πιο hot αξεσουάρ του επόμενου χειμώνα μόλις παρουσιάστηκε

Τις εντυπώσεις στο σημερινό show του οίκου Fendi στο Μιλάνο έκλεψε ο Karlito, μια γούνινη κούκλα μινιατούρα του Karl Lagerfeld.

 

Ο Karl Lagerfeld τόσο από τη θητεία του στον οίκο Chanel όσο και στον Fendi είναι διάσημος για την αγάπη του για fashion shows σωστές παραστάσεις. Για άλλη μια φορά, λοιπόν, δεν μας απογοήτευσε. Στο show που έλαβε σήμερα στο πλαίσιο της μιλανέζικης εβδομάδας μόδας μια άψογη παρουσίαση στήθηκε όπου πέρα από τις Fendi δημιουργίες την παράσταση έκλεψαν οι υψηλής ευκρίνειας κάμερες που πετούσαν κατά μήκος της πασαρέλας.

{youtube}9aciBwlijHA{/youtube}

Στο πάντρεμα αυτό μόδας και τεχνολογίας οι ιπτάμενες κάμερες έδωσαν μια έξτρα πανοραμική οπτική στο show και ανέδειξαν το στρατιωτικό καμουφλάζ, τα παλτά, τις γούνες και το yeti στυλ που ο Fendi προτείνει για τον επόμενο χειμώνα. O Kaiser βέβαια της μόδας δεν θα μπορούσε να σταματήσει εκεί.

karlmain 2829013a

Στο ξεκίνημα του show η Cara Delevingne, που περπάτησε exclusively για τον οίκο Fendi στο Μιλάνο, περπάτησε δυναμικά κρατώντας από τη μια μια λευκή τσάντα και από την άλλη μια κούκλα (θα μπορούσε να είναι βουντού) αντίγραφο της φιγούρας του θείου Karl, με το χαρακτηριστικό όνομα Karlito. Μήπως μόλις ανακαλύψαμε το πιο hot αξεσουάρ του επόμενου χειμώνα;

Διαβάστε επίσης:

Karl Lagerfeld και Rolex σε μια ακριβή σύμπραξη

Η Beyoncé επιλέγει Vrettos Vrettakos