Το μπακάλικο του οίκου Chanel

Το μπακάλικο του οίκου Chanel

Για την παρουσίαση της νέας χειμωνιάτικης Chanel συλλογής ο Karl Lagerfeld έστησε στο Παρίσι ένα Chanel supermarket.

 

Φανταστείτε αναψυκτικά, ζυμαρικά, σκούπες, πατάκια και οτιδήποτε μπορείτε να βρείτε σε ένα supermarket με το Chanel logo επάνω τους σε χρωματιστές συσκευασίες και με παιχνιδιάρικα ονόματα τακτοποιημένα επιμελώς σε ράφια. Ένα supermarket που έχει μέχρι και εκπτώσεις σε τεράστιες πινακίδες στήθηκε, λοιπόν, στο Grand Palais χθες το πρωί και αποτέλεσε το σκηνικό για την παρουσίαση της χειμωνιάτικης 2014 Chanel συλλογής.

Στους διαδρόμους αυτού του πρωτότυπου καταστήματος περπάτησαν οι Joan Smalls, Cara Delevingne και Kendall Jenner μεταξύ άλλων κρατώντας τσάντες που μοιάζουν με καλαθάκια supermarket και φορώντας τις νέες Chanel δημιουργίες που χαρακτηρίζονται από την τονισμένη μέση και τα απλικαρίσματα, χωρίς όμως κανένα ίχνος «περιορισμού». Ίσα ίσα ο Chanel τον επόμενο χειμώνα επιβάλει την άνεση στα ρούχα και αυτή η αίσθηση της ευκολίας ήταν διάχυτη σε όλο το show.

{youtube}YLDUXZ4X5b8{/youtube}

Όσο για το supermarket που αποτέλεσε το νέο σκηνικό που γέννησε το μυαλό του πάντα μοντέρνου Karl Lagerfeld, αυτό μετά το τέλος του show λεηλατήθηκε από τους παρευρισκόμενους. Και ποιος δεν θα ήθελε ένα Chanel πατάκι στην πόρτα του;

Διαβάστε επίσης:

Gisele, Sasha & Rosie: η επιστροφή των supermodels στο Παρίσι