Δείτε τον κόσμο από ψηλά και οικονομικά

Δείτε τον κόσμο από ψηλά και οικονομικά

Οι wedges που θα φορέσετε φέτος την άνοιξη.

Οι wedges είναι το ιδανικό παπούτσι για την άνοιξη, όχι μόνο θα σε δείχνουν πιο ψηλή και τα πόδια σου πιο μακριά και αδύνατα αλλά και θα ξέρεις πως φοράς το πιο it παπούτσι για αυτή τη σεζόν. Και το πιο σημαντικό; Οι πλατφόρμες είναι το πιο βολικό παπούτσι με μεγάλο τακούνι. Τρία ζευγάρια wedges που θα λατρέψουν τα πόδια σου αλλά και η τσέπη σου.

1.Οι κλασσικές στις αποχρώσεις του καφέ (Ruche, 35.42 ευρώ)

5702

Σκούρο πορτοκαλί, πλατφόρμα από φελό και πολύ ύψος, στην πιο κλασική έκδοση των wedges. Φόρεσε τες με ένα φαρδύ τοπ, σορτσάκι και ένα ζευγάρι κάλτσες μέχρι τον αστράγαλο. Μην ξεχνάς πως τα wedges πέδιλα λατρεύουν τα σοσόνια και εσύ δεν θα φοβάσαι πλέον ότι θα δείχνεις σας τουρίστας φορώντας τα.

2.Η pop εκδοχή με πολύ χρώμα (Modcloth, 34 ευρώ)

16317-1

Πολλά λουράκια, πολύ χρώμα στη πιο pop εκδοχή των wedges. Για σένα που είσαι τολμηρή και για εσένα που αποκηρύσσεις το μαύρο και τα μουντά χρώματα την άνοιξη. Μπορείς να τις συνδυάσεις με ένα μαύρο καλσόν και ένα μονόχρωμο φόρεμα ή με τα skinny jean σου.

3.Η σέξι animal print (Forever21, 20 ευρώ)

62096862-01

Κλειστό ankle boot, με peep toe και το πιο σέξι animal print. Να με τι θα φορέσεις τις ψηλόμεσες μίνι φούστες σου. Μπορείς και εδώ να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι δαντελένια σοσονάκια για να δώσεις μία νότα λολίτας στο ντύσιμο σου.