15η AXDW: To label ΣΟΜΦ έκανε τη διαφορά!

15η AXDW: To label ΣΟΜΦ έκανε τη διαφορά!

Lasercuts, tattoo prints και occult συμβολισμοί στο catwalk

Το label ΣΟΜΦ, της Μαριαφλώρας Παπαπαναγιώτου έδωσε μετέτρεψε το catwalk σε ένα punk - urban party, παρουσιάζοντας τη συλλογή του για το Χειμώνα 14/15, ονόματι Pathetic .

Με έντονα μηνύματα σε στάμπες και κεντήματα που μας θυμίζουν με ένα σκοτεινό τρόπο, να αγαπάμε τον εαυτό μας- τα χαρακτηριστικά laser cuts πάνω στο δέρμα και σε αέρινα υφάσματα, τα αγαπημένα tattoo prints και occult συμβολισμοί μας πήγαν πίσω στα '90s σε συνδυασμό με τις ιδιαίτερες μουσικές επιλογές και τα θρυλικά adidas Stan Smith επί ποδός.

Η ΣΟΜΦ, ακολουθεί πιστά την ίδια ιδεολογία που μας παρουσίασε εξ'αρχής, ενώ παράλληλα εξελίσσεται τόσο από πλευράς σχεδιασμού όσο και υλικών. Κάθε φορά, νέες ιδέες καταφέρνουν να κερδίσουν την προσοχή μας, ενώ τα ξεχωριστά μα πάντα απόλυτα φορέσιμα κομμάτια των συλλογών του label γίνονται ανάρπαστα από το εναλλακτικό - και όχι μόνο- κοινό της πόλης.

Το μαύρο πρωταγωνιστεί, επιτρέποντας στο γαλάζιο, το ροζ, το λευκό, το κόκκινο και το γκρι να υπογραμμίσουν τα νεανικά και δυναμικά σχέδια.

Το υπόλοιπο styling απαιτούσε αυστηρά ισιωμένα μαλλιά και φυσικό μακιγιάζ σε παλ τόνους. Δείτε τις φωτογραφίες από το catwalk και τo backstage, στην παραπάνω photo gallery.

Διαβάστε ακόμη:

The Dark Side of Lovely: Το show Atelier Loukia στο AXDW