Τετάρτη 09/04: To Queen.gr συμμετέχει στο μεγαλύτερο Fashion Room Service

Τετάρτη 09/04: To Queen.gr συμμετέχει στο μεγαλύτερο Fashion Room Service

Ταυτόχρονα στο Fresh Hotel, στο Grecotel Pallas Athena, στο Fashion Workshop by Vicky Kaya και στο City Circus!

Το Queen.gr αγαπά της μόδα και δεν θα μπορούσε να μην τη στηρίζει. Φέτος για πρώτη φορά συνεργάζεται ενεργά με το Fashion Room Service, το μεγαλύτερο Fashion Gathering event στο κέντρο της πόλης που καθιέρωσε το περιοδικό ΟΖΟΝ RAW.

Το Queen.gr ως χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης, θα έχει αποκλειστικές δηλώσεις και συνεντεύξεις των σχεδιαστών που συμμετέχουν στη μεγαλύτερη έως τώρα διοργάνωση με περισσότερους από 40 δημιουργούς και labels να εκθέτουν ταυτόχρονα τις νέες συλλογές τους στα 4 σημεία κλειδιά του FRSXXL. Σε κάθε κεντρικό σημείο της εκδήλωσης, θα υπάρχει μπαρ που θα προσφέρει 2 δωρέαν δροσερά κοκτέηλ στους επισκέπτες της διοργάνωσης και γνωστοί Djs θα επιλέγουν τη μουσική σε κάθε venue, ενώ θα βρίσκονται μαζί μας και οι 3 βασικοί παρουσιαστές του MTV: Μυρτώ, Τζένη και Σπύρος!

Στο Fresh Hotel (Σοφοκλέους 26) και στο Grecotel Pallas Athena (Λυκούργου και Αθηνάς 65), θα μπορεί να δει κανείς τους: Puma, Max Factor, Reebok Classic, Freddy, Attrattivo, A.L.E, WeSC, Pepper Vally, Nespresso, CandyBag, We are still Bold & Beautiful, Ioanna Kourbela, “Rites of Passage” project, New Cult, Nudie Jeans, Artemis Creations, Ancient Greek Jewelry, 3rd Floor, Bunny Tales Accessories, V Society, Le Club, P KOSMIMA, Storydrops, de.bour, TheKNL’s, PROPS, ReDO, Sea you soon, Deep Shallow Exposition, DIDO, Len.go, Ozon Boutique, Pericles Kondylatos, Maggoosh, C2C_Clothing, Erica Leftheri, Aumorfia, Nadia Rapti, Nefelia Architectural Fashion. O Νίκος Δρογώσης θα διαλέγει τη μουσική στα decks του Air Lounge του FRESH Hotel και οι Λατέρνατιβ στον 1ο όροφο του Grecotel Pallas Athena.

Στο City Circus (Σαρρή 16, Ψυρρή): τρεις εξαιρετικά ταλαντούχοι και πρωτοεμφανιζόμενοι σχεδιαστές που επιλέχθηκαν θα παρουσιάσουν την δουλειά τους στα ABSOLUT rooms με την υποστήριξη της Absolut Vodka. Tα νεανικά labels Mohxa, Nazezhda και The Jinx.

Στο Fashion Workshop by Vicky Kaya (Σαρρή και Ρήγα Παλαμίδη 9, Ψυρρή) θα έχουμε 2 διαφορετικές θεματικές: Στο Κτήριο 1 θα παρουσιαστoύν οι προσωπικές δημιουργίες των φοιτητών του Fashion Workshop, θα προβληθεί το βίντεο ''Circus'' της Μάρα Δεσύπρη, καθώς και μια έκθεση φωτογραφίας της τελικής δουλειάς των σπουδαστών από τους Βαγγέλη Κύρη, Μάρα Δεσύπρη και Genevieve Majari. Αποκορύφωμα, η live performance των Onirama στο rooftop της σχολής. Παράλληλα στο Kτήριο 2 του Fashion Workshop θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους 3 αγαπημένα labels: Deux Hommes, ΣΟΜΦ και Atelier Loukia.

Ταυτόχρονα: Στο Art Wall του FRESH Hotel το περιοδικό OZON RAW παρουσιάζει την έκθεση Mr Kalamaris by Magneto, που εντάσσεται στην εκδήλωση Fashion Room Service στις 9 Απριλίου, στο πλαίσιο του Back to Athens 2014.

Παράλληλα, οι επισκέπτες του Fashion Room Service, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα έργα γνωστών street artists στην art gallery SΑRRI 12 (Σαρρή 12, Ψυρρή).

Για όσες και όσους επιθυμούν να μεταβούν από το ένα σημείο στο άλλο (παρότι δεν απέχουν περισσότερο από 5 λεπτά με τα πόδια) με απόλυτη άνεση, η Taxiplon 18222 θα αναλάβει τη μεταφορά τους με κυκλικές διαδρομές που θα εκτελεί ένα 8θέσιο van!

To Queen.gr θα συμμετέχει ενεργά, στηρίζοντας και προωθώντας τις προσπάθειες τόσο των νέων όσο και καταξιωμένων Ελλήνων σχεδιαστών, ενώ παράλληλα θα μεταφέρει πρώτο τις νέες προτάσεις γνωστών labels.

Μπορείτε να κάνετε attend μέσω facebook εδώ:

https://www.facebook.com/events/460895334040815/