Οι fashionistas φόρεσαν τα καλά τους και υποδέχτηκαν τις Conscious Collections των H&M

Οι fashionistas φόρεσαν τα καλά τους και υποδέχτηκαν τις Conscious Collections των H&M

Ποιοι παραβρέθηκαν στο Black Tie Party του σουηδικού brand;

Το βράδυ της Τρίτης τα H&M υποδέχτηκαν φίλους, συνεργάτες και εκπρόσωπους Τύπου για να γιορτάσουν το λανσάρισμα των συλλογών Conscious και Conscious Exclusive, σε ένα exclusive Black Tie party. Στο πνεύμα ακριβώς της λάμψης και του μποέμ στυλ της Exclusive συλλογής, μαζί με τους λαμπερούς καλεσμένους, στο party ξεχώρισαν τα black tie props, η μουσική των Πλαστελίνη αλλά και ο χορός από τη χορευτική ομάδα του Πάνου Ξυλά, ενώ η Κατερίνα Στικούδη, παρουσιάζοντας το νέο της τραγούδι, «Σε ένα όνειρο», έκλεψε τις εντυπώσεις με την μοναδική της εμφάνιση.

Την συλλογή, που έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις με τα bohemian chic, ρομαντικά κομμάτια της, φόρεσαν οι πολλοί, επώνυμοι καλεσμένοι, όπως οι : Αθηνά Οικονομάκου, Ελένη Πετρουλάκη, Ελένη Φουρέιρα, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Λυδία Παπαιωάννου, Μαρία Ηλιάκη, Μύρωνας Στρατής, Τζένη Θεωνά, οι οποίοι έδωσαν και το καλό παράδειγμα, στηρίζοντας την πρωτοβουλία του αγαπημένου, σουηδικού brand για ανακύκλωση ρούχων, αφού έφεραν μαζί και τα παλιά κομμάτια της γκαρνταρόμπας τους, τα οποία έδωσαν για τον σκοπό.

Στα πλαίσια του event, ολοκληρώθηκε και ο ο 1ος Instameet fashion διαγωνισμός στον οποίο Instagramers και bloggers φωτογράφησαν και φωτογραφήθηκαν με τις νέες συλλογές Conscious & Conscious Exclusive. Νικητές αναδείχθηκαν, στην κατηγορία photo ο Τάσος Λαζαρίδης -@poshfashionnewscom- και στην κατηγορία outfit η Κωνσταντίνα Τζαγκαράκη - @konstantinatzagaraki- οι οποίοι κέρδισαν από μια δωροεπιταγή των 200€ και συνέβαλαν στη διάδοση του μηνύματος ότι η μόδα μπορεί να είναι conscious.

«Στην Η&Μ είμαστε υπερήφανοι για το έργο μας για τo περιβάλλον. Οι συλλογές Conscious και Conscious Exclusive δείχνουν το φάσμα των δυνατοτήτων που προσφέρουν τα πιο αειφόρα υλικά. Αυτό που ζήσαμε σήμερα, μας δίνει ενέργεια να συνεχίσουμε με περισσότερο πάθος το έργο μας για αειφορία στη μόδα. Πιστεύω πως οι πελάτες μας θα δείξουν τον ίδιο ενθουσιασμό για τις συλλογές την ημέρα του λανσαρίσματος», αναφέρει η κυρία Dominique Fantaccino, Country Manager της H&M στην Ελλάδα και στη Βουλγαρία. Οι συλλογές Conscious και Conscious Exclusive, που έχουν ήδη κερδίσει την πρώτη θέση στη λίστα με τις fashion επιθυμίες μας, θα διατίθενται από αύριο, 10 Απριλίου στο κατάστημα H&M, στο 54 της οδού Ερμού στην Αθήνα, ενώ στη Θεσσαλονίκη, από το Σάββατο, 12 Απριλίου, στο κατάστημα της οδού Τσιμισκή.