O James Franco πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια γυαλιών της Gucci (video)

O James Franco πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια γυαλιών της Gucci (video)

Kαι είναι πιο ωραίος από ποτέ!

Ο James Franco είναι φαινόμενο. Έχει καταφέρει την ίδια στιγμή να είναι απίστευτα προκλητικός (βλ. Spring Breakers) και κάπως αστείος, ίσως και γελοίος (στο This Is The End), ενώ παράλληλα καταφέρνει να κερδίζει τα πλήθη στο Broadway με το Of Mice And Men. Όταν βρίσκεται με τον Seth Rogen καταφέρνει να κάνει viral κάθε αστείο βίντεο και πλάκα, για να μη μιλήσουμε για τους προσωπικούς του λογαριασμούς σε twitter και instagram που παίρνουν φωτιά σε κάθε παράξενη δημοσίευση που θα επιλέξει να κάνει!

Πολλοί το αποκαλούν αυτό πολυμορφία, εμείς πάντως έχουμε ξεκινήσει να μπερδευόμαστε. Η αλήθεια είναι πως ο γνωστός ηθοποιός καταφέρνει να αποπνέει έναν αισθησιασμό σε ό, τι κάνει και ίσως αυτό εντόπισε ο οίκος Gucci, όταν του ζήτησε να πρωταγωνιστήσει στη νέα του καμπάνια. Ο ίδιος κάνει και πάλι πλάκα, προωθώντας το βίντεο στο Instagram του, αποκαλώντας τον οίκο "GOOOOOOOCHIE."

Tο film, sγυρίστηκε στο Chateau Marmont της Sunset Boulevard, και μας δείχνει την νέα συλλογή Techno Color γυαλιών ηλίου. Δεν έχετε παρά να δείτε το -εντάξει θα το παραδεχτούμε- αρκετά αξιόλογο βίντεο παρακάτω!

Διαβάστε ακόμη:

Ο James Franco την έπεσε σε ανήλικη μέσω instagram; Είναι δυνατόν;

Zac Efron,Timberlake, Adam Levine και άλλοι 33 star έκαναν σεξ με την Lohan! Δες τη λίστα