#FRSXXL: Μιλήσαμε με τους Deux Hommes! Τι μας είπαν;

#FRSXXL: Μιλήσαμε με τους Deux Hommes! Τι μας είπαν;

Το αγαπημένο duo της ελληνικής μόδας μας συγκινεί με τη σεμνότητά του

Πριν από λίγες μέρες το Queen.gr συμμετείχε ως χορηγός επικοινωνίας στο Fashion Room Servive XXL, που ένωσε κεντρικά σημεία κλειδιά στη Αθήνα, προωθώντας τη μόδα και τους νέους δημιουργούς, σε συνεργασία με εικαστικούς και καλλιτέχνες από το χώρο της μουσικής.

Στο Fashion Workshop by Vicky Kaya που ήταν ένα από τα venues της εκδήλωσης, το αγαπημένο δίδυμο των Deux Hommes, που δέχτηκε να μας μιλήσει για τη διοργάνωση και τη μόδα γενικότερα:

-Τι έχετε να μας πείτε γαι τη σημερινή σας συμμετοχή στο μεγαλύτερο fashion room service;

Χαιρόμαστε που λαμβάνουμε μέρος σε ένα τόσο μεγάλο event μόδας και που ερχόμαστε σε επαφή με το κοινό, μέσα από την υπέροχη διοργάνωση του περιοδικού ΟΖΟΝ σε συνεργασία με το Fashion Workshop. Είναι πολύ σημαντικό αυτή τη δύσκολη περίοδο να μην απογοητευόμαστε και να ενεργοποιούμε το κέντρο της πόλης και τους Έλληνες σχεδιαστές προωθώντας δράσεις που πηγαίνουν τη δημιουργικότητα ένα βήμα μπροστά.

-Θέλετε να μας πείτε κάτι για το fashion installation που βλέπουμε εδώ;

Η συλλογή μας έχει να κάνει με την Αφρική. Έχουμε ουσιαστικά μεταφέρει αυτό τον πολιτισμό που μας συγκινεί και μας ιντριγκάρει με τα σχέδιά μας σε μία κολεξιόν που μπορεί να φορεθεί από τη σύγχρονη γυναίκα, όντας ταυτόχρονα θηλυκή, δυναμική και έθνικ. Έχουμε συνθέσει σχεδιαστικά το κλασικό και το μοντέρνο με το εξωτικό στοιχείο της Αφρικής, προσθέτοντας υλικά και χρώματα ή αξεσουάρ σε ρούχα που παρά την ιδιαιτερότητά τους παραμένουν φορέσιμα.

-Πώς αισθάνεστε που τόσα χρόνια καταφέρνετε να είστε ένα τόσο δημοφιλές label και το όνομά σας ακούγεται όχι μόνο εντός αλλά και εκτός συνόρων;

Σαφώς και είμαστε περήφανοι, ικανοποιημένοι, χαρούμενοι για όλο αυτό. Δεν είναι κάτι όμως που μας εφησυχάζει. Είναι κάτι που οφείλεται αποκλειστικά στη αφοσίωση και σκληρή δουλειά, πολλές φορές ρισκάροντας και θυσιάζοντας χρόνο και όχι μόνο, πάντα με γνώμωνα την αγάπη γι αυτό που κάνουμε. Η επιτυχία δεν είναι δεδομένη για κανένα και αυτό που προσπαθούμε είναι να διατηρούμε το σεβασμό του κοινού και των πελατών προς τη δουλειά μας, παρουσιάζοντας κάτι αξιοπρεπές που μας εκφράζει, κάτι δικό μας, χωρίς να ξεφεύγουμε από την ταυτότητα που έχουμε ορίσει.

-Γιατί σας βλέπουμε να εμφανίζεστε τόσο σπάνια;

Δεν κάνουμε αυτή την προσπάθεια για την προσωπική μας προβολή και αυτοεκπλήρωση. Σίγουρα η κάθε επιτυχία μας ολοκληρώνει και μας γεμίζει, αυτό που έχει όμως σημασία για εμάς, δεν είναι να κάνουμε ό,τι κάνουμε στοχεύοντας στον εντυπωσιασμό ή στην παρουσία μας στα media. Αυτό που μας ενδιέφερε ανέκαθεν είναι η διαχρονικότητα των σχεδίων μας και του ονόματος των Deux Hommes, με την προϋπόθεση ότι τα ρούχα μας θα είναι συνώνυμα της ποιότητας, της κομψότητας και προπάντων θα παραμένουν απόλυτα φορέσιμα για τη γυναίκα.