Καρό πουκάμισο: Πώς να μη μοιάζω με γελαδάρισσα

Καρό πουκάμισο: Πώς να μη μοιάζω με γελαδάρισσα

Τα καρό πουκάμισα δεν είναι μόνο για γκαράζ αυτοκινήτων και καουμπόηδες, είναι και για σας που θέλετε να ξεχωρίζετε.

To καρό πουκάμισο αποτελούσε και αποτελεί βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας κάθε γυναίκας και κάθε άντρα. Οι τρόποι που μπορούμε να το συνδυάσουμε πέρα από τα jeans μας είναι πραγματικά πάμπολλοι, αρκεί να βάλουμε τη φαντασία μας να δουλέψει.

Με βάση τα νέα δεδομένα της σεζόν βάλτε το καρό σας πουκάμισο με ψηλόμεση παντελόνα ή φούστα και μη διστάσετε να προσθέσετε μια στενή γραβάτα για να απογειώσετε το 70's look σας.

Χρησιμοποιείστε το καρό πουκάμισο του αγαπημένου σας , βάλτε μια ζώνη ψηλά στη μέση, γυρίστε τα μανίκια και έχετε ένα ολοκαίνουργιο φόρεμα στη διάθεση σας. Εντυπωσιακότερο θα ήταν, αν προσθέτατε ένα τούλινο φουρό και ένα ζευγάρι κατακόκκινες γόβες.

Για πιο εκκεντρική εμφάνιση, βάλτε το πουκάμισο σας μέσα από ένα στράπλες φόρεμα που εκ πρώτης όψεως μπορεί να σας φαίνεται αταίριαστο, όπως με ένα δαντελένιο σε παστέλ απόχρωση. Κουμπώστε το αυστηρά μέχρι πάνω και χωρίς δισταγμό προσθέστε ένα τεράστιο κολιέ. Μετά από αυτό είσαστε έτοιμές για πασαρέλα.

Αν εθιστήκατε στην υπερβολή, και στα καρό, βάλτε απλά το ένα πάνω από το άλλο. Κουμπώστε μέχρι πάνω το στενό σας καρό πουκάμισο και φορέστε από πάνω ένα ανοιχτό. Συνδυάστε τα και με μια φούστα ομπρέλα ή ένα κόκκινο κοντό σορτς και πετύχατε διάνα.