Η αλήθεια πίσω από το εξώφυλλο των Kim Kardashian- Kanye West στην αμερικανική Vogue

Η αλήθεια πίσω από το εξώφυλλο των Kim Kardashian- Kanye West στην αμερικανική Vogue

H creative director της αμερικανικής Βίβλου της Μόδας, Grace Coddington, μιλάει για την πιο συζητημένη φωτογράφιση της χρονιάς

Μπορεί η Anna Wintour να θεωρείται υπεύθυνη για το εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue με την Kim Kardashian και τον Kanye West, αλλά, στην πραγματικότητα, η ιδέα ανήκει στην έτερη μεγάλη κυρία του περιοδικού, Grace Coddington.

Η Coddington μίλησε στους Financial Times, για την αμφιλεγόμενη απόφαση να φωτογραφηθεί το reality ζευγάρι για την Βίβλο της Μόδας. Όπως αποκάλυψε η μεγάλη στυλίστρια, η ιδέα ήταν δική της. "Έπρεπε να κάνουμε ένα editorial με ένα γάμο. Κατά πάσα πιθανότητα και η Anna τους είχε κατά νου, αφού έχει δει πολύ τον Kanye τον τελευταίο καιρό, και γι' αυτό πρότεινε να φωτογραφίσουμε σωσίες τους. Εγώ σκέφτηκα ότι δεν υπήρχε λόγος να μην κάνουμε την φωτογράφιση με το πραγματικό ζευγάρι. Μιλάμε για τη Vogue", αποκάλυψε η 73χρονη fashionista.

Γιατί, όμως, μία από τις πιο ταλαντούχες γυναίκες των εκδόσεων αποφάσισε να βάλει στο εξώφυλλο του περιοδικού την Kardashian; "Πραγματικά πιστεύω ότι αντιπροσωπεύει την συγκεκριμένη χρονική στιγμή της κουλτούρας μας. Με συνεπαίρνει με τον ίδιο τρόπο που με συνεπαίρνουν οι άνθρωποι που βλέπω στον δρόμο ή το μετρό", δήλωσε.

Διαβάστε ακόμα:
Η χειρότερη φούστα που έχει φορέσει ποτέ η Kim Kardashian
«Δεν έχω κάνει πλαστική στην μύτη», λέει η Kim και τα ξένα Μέσα την κάνουν ρεζίλι!