Αυτά είναι τα αγαπημένα wedges της Kate Middleton

Αυτά είναι τα αγαπημένα wedges της Kate Middleton

Τι ετοιμάζει ο διάσημος δημιουργός τους για τις fans του;

Οι fans των outfits της Kate Middleton την έχουν σίγουρα ξαναδεί να φοράει τα αγαπημένα της wedges, με πλατφόρμα από φελλό, τα οποία αναδεικνύουν τέλεια το relaxed αλλά και polished στυλ της.

Η δούκισσα του Cambridge εμφανίστηκε, για πρώτη φορά με τις εν λόγω πλατφόρμες, κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, το 2012, και, έκτοτε, δεν έχει σταματήσει να τις φοράει. Τις πλατφόρμες, που η διάσημη γαλαζοαίματη έχει σε μπλε, ροζ και tan απόχρωση, υπογράφει, φυσικά, ο Stuart Weitzman ο οποίος επιφυλάσσει για τις fans του και μία ευχάριστη έκπληξη: να αποκτήσουν τα SWxYOU:Corkswoon, στην προσωπική τους, customized εκδοχή.

Όσες το επιθυμούν, θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ 15 διαφορετικών αποχρώσεων στο suede δέρμα τους, αλλά και δύο διαφορετικών υλικών για τον πάτο τους. Οι παραγγελίες μπορούν να γίνουν από το site του brand, για τις επόμενες δύο εβδομάδες, οπότε οι ενδιαφερόμενες πρέπει να βιαστούν για να κάνουν δικά τους τα αγαπημένα παπούτσια της δημοφιλούς πριγκίπισσας, όπως ακριβώς αυτές τα θέλουν!

Διαβάστε ακόμα:
Πόσο αποτιμάται το δαχτυλίδι αρραβώνων της Kate Middleton;
Πόσο στοιχίζει το φόρεμα που έγινε sold out μετά την εμφάνιση της Kate Middleton;