3ο Αdidas Open Run: Φορέστε τα πιο στυλάτα running outfits σας, τρέξτε και κερδίστε!

3ο Αdidas Open Run: Φορέστε τα πιο στυλάτα running outfits σας, τρέξτε και κερδίστε!

Την Τετάρτη, 28 Μαΐου, η πιο fun παρέα της πόλης ανεβαίνει βόρεια

Περισσότεροι από 1.000 runners φέτος συμμετείχαν στα Adidas Open Run στο κέντρο της Αθήνας και στην Παραλία Φαλήρου. Τώρα, η πιο fun παρέα της πόλης ανεβαίνει βόρεια, για το 3ο Αdidas Open Run της χρονιάς, με θέμα #BoostAthens with style. Η εκκίνηση θα δοθεί , την Τετάρτη, 28 Μαΐου, στις 19.00 (όσοι πιστοί, θα πρέπει να προσέλθουν από 17.30 έως 18.30) στον προαύλιο χώρο του Golden Hall στο Μαρούσι, ενώ η διαδρομή θα διασχίσει το ΟΑΚΑ. Μία ξεχωριστή έκπληξη περιμένει τους συμμετέχοντες, αφού θα έχουν στην ευκαιρία, στον χώρο της εκκίνησης, να δοκιμάσουν τη νέα συλλογή ρούχων running αλλά και την τεχνολογία BOOST που έφερε την επανάσταση στο τρέξιμο.

Φορέστε κι εσείς την πιο stylish διάθεσή σας και ελάτε να απολαύσετε το τρέξιμο με την παρέα σου, με super διάθεση και πολύ στυλ! Φορέστε το αγαπημένο σας running outfit, αυτό που σας πάει και σας κάνει να αισθάνεστε άνετα, και λάβετε μέρος στο 3ο Adidas Open Run της χρονιάς! Στο προαύλιο του Golden Hall, που είναι και το σημείο συνάντησης, η Fashion Team θα περιμένει τους συμμετέχοντες για να μοιραστεί τα απαραίτητα, πολύτιμα tips της αλλά και να βοηθήσει στους συνδυασμούς των αγαπημένων μας χρωμάτων και σχεδίων, ώστε, σε κάθε βήμα σας, να νιώθετε όμορφα! Μάλιστα, το Fashion Team θα είναι εκεί και για να ξεχωρίσει και να επιλέξει τους runners με τις πιο ξεχωριστές εμφανίσεις, οι οποίοι θα κερδίσουν μοναδικά adidas running outfits!

Αλλά οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ: ειδικά για τους συμμετέχοντες του 3ου Αdidas Open Run της χρονιάς που θα παραδώσουν το bib τους στο καταστήματα adidas στην Αθήνα, το αγαπημένο sports brand επιφυλάσσει μία επιπλέον έκπληξη, αφού αυτοί θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν Αdidas running εξοπλισμό αλλά και προϊόντα της σειράς Αdidas by Stella McCartney, σε special prices, από την έναρξη του Open Run στις 28.05 στις 19:00 μέχρι και την Παρασκευή 30 Μαΐου- αποκλειστικά στα καταστήματα Αdidas στην Αθήνα. Δείτε το video, μάθετε τα πάντα για το ξεχωριστό event, μπείτε στη σελίδα της Adidas Running Team και ετοιμαστείτε για την πιο fun running εμπειρία!