Michelle Obama: Ποιος πληρώνει για τα outfits της Πρώτης Κυρίας των Η.Π.Α.;

Michelle Obama: Ποιος πληρώνει για τα outfits της Πρώτης Κυρίας των Η.Π.Α.;

Η απάντηση μπορεί να σας εκπλήξει

Η Michelle Obama είναι από τις συζύγους πολιτικών που έχει εντυπωσιάσει με το στυλ της αφού, κάθε της εμφάνιση, γίνεται αντικείμενο σχολιασμού σε έντυπα και sites ενώ, μία της εμφάνιση με ρούχα κάποιου συγκεκριμένου οίκου ή brand μπορεί αυτόματα να εκτοξεύσει τις πωλήσεις του. Ποιος πληρώνει για τα εξαιρετικά outfits της στυλάτης Πρώτης Κυρίας των Η.Π.Α.;

Η γραμματέας της στυλάτης Πρώτης Κυρίας, Joanna Rosholm, μίλησε στο Associated Press σχετικά και παραδέχτηκε ότι «Η κυρία Obama πληρώνει η ίδια για τα ρούχα της. Για επίσημα events δημόσιου ή και ιστορικού χαρακτήρα, όπως η επίσκεψη του προεδρικού ζεύγους σε κάποιο κράτος, τα ρούχα της Πρώτης Κυρίας μπορεί να είναι δώρα σχεδιαστών ή brands προς το αμερικανικό κράτος. Στην συνέχεια, αυτά τα κομμάτια φυλάσσονται στα αρχεία του Κράτους», είπε. Μεταξύ αυτών των κομματιών είναι, συνήθως, και τα πιο ακριβά κομμάτια που έχει φορέσει η δημοφιλής Αμερικανίδα, όπως τα βραδινά φορέματα του Jason Wu, που η ίδια φόρεσε στις δύο τελετές ορκωμοσίας του άντρα της, αλλά και το μπλε φόρεμα της Carolina Herrera που επέλεξε για το επίσημο δείπνο που παρέθεσε το ζεύγος Obama στον πρόεδρο της Γαλλίας, Francois Hollande, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Τι γίνεται, όμως, με τα λιγότερο επίσημα ρούχα της; Αυτά, σύμφωνα με την Rosholm, τα αγοράζει η ίδια η Michelle Obama αν και, πολύ συχνά, σε καλύτερες τιμές τις οποίες συνεννοείται η προσωπική της βοηθός, Meredith Koop, που είναι και ειδική «στο να κανονίζει τις αγορές, και να εντοπίζει τις καλύτερες εκπτώσεις».

Διαβάστε ακόμα:
Καλέ πως μεγάλωσαν έτσι οι κόρες του Obama;
H Μichelle Obama είναι ΘΕΑ: Δείτε τι έκανε μέσα στο Λευκό Οίκο (video)