Shop & Taste by Lipton Ice Tea & Honey: Ένα stylish και... δροσερό event στη Γλυφάδα!

Shop & Taste by Lipton Ice Tea & Honey: Ένα stylish και... δροσερό event στη Γλυφάδα!

Στις 30 Μαίου, η Γλυφάδα υποδέχθηκε από τις 6 το απόγευμα ως και τις 9 το βράδυ, το πρώτο Shop & Taste by Lipton Ice Tea & Honey της πόλης, που διοργανώθηκε από το Nou-Pou.gr και το TwinFashion.

Είκοσι - έξι (26) καταστήματα παρέμειναν ανοιχτά και υποδέχθηκαν τον κόσμο με πολύ μουσική και αστείρευτο κέφι, σε ένα υπέροχο απόγευμα μόδας!

Το κατάστημα της Sugarfree στη Γλυφάδα συμμετείχε σε αυτήν την ενέργεια και συνάντησε το Mastiqua, το νέο ανθρακούχο νερό με μαστιχόνερο καθώς και το Sourz, το πιο απολαυστικό φρουτώδες liquer.
Άνθρωποι, που αγαπάνε την μόδα τίμησαν με την παρουσία τους τη Sugarfree και είχαν την ευκαιρία να δούνε από κοντά την νέα κολεξιόν, για την Άνοιξη /Καλοκαίρι 2014.

Η φετινή σειρά, με πρωταγωνίστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, το απόλυτο Sugarfree Girl, που κατακτά τις πασαρέλες της Νέας Υόρκης έρχεται να εντυπωσιάσει με μοντέρνα κομμάτια για κάθε μέρα, αποτυπώνοντας την "sporty-chic" αλλά και σέξυ αισθητική της Sugarfree.

Highlight όμως της φετινής collection είναι η limited edition σειρά μαγιό αλλά και μια νέα beachwear συλλογή, που έρχεται να εντυπωσιάσει.

Happy summer with Sugarfree!