Φάτε Μάτια Ψάρια: Ο David Gandy σχεδιάζει εσώρουχα και φωτογραφίζεται φορώντας τα

Φάτε Μάτια Ψάρια: Ο David Gandy σχεδιάζει εσώρουχα και φωτογραφίζεται φορώντας τα

Τι λέει ο ίδιος για το νέο του project;

Μετά από χρόνια στα μεγαλύτερα catwalks του κόσμου της μόδας, ο David Gandy αποφάσισε να παίξει τον ρόλο του σχεδιαστή και, μάλιστα, για μία σειρά εσωρούχων, για τα Marks & Spencer. Η capsule collection, ονόματι David Gandy for Autograph, αποτελείται από 28 κομμάτια- από κλασικά μποξεράκια, μέχρι σλιπάκια και πιτζάμες.

«Η συνεργασία με ένα μεγάλο, Βρετανικό brand, όπως είναι τα M&S μου φαινόταν, στην παρούσα φάση, η τέλεια επιλογή. Δουλεύουμε μαζί εδώ και κάποια χρόνια, οπότε μου φαινόταν μία πολύ φυσική συνέχεια να συνεργαστούμε στην προσωπική μου σειρά», δήλωσε ο Gandy στη βρετανική Vogue, συμπληρώνοντας ότι δεν δυσκολεύτηκε πολύ να κάνει αυτή την επαγγελματική μετάβαση. «Πραγματικά απόλαυσα κάθε στάδιο της διαδικασίας και νιώθω περήφανος για τα αποτελέσματα. Ήθελα να συνδυάσω καλής ποιότητας υφάσματα, σωστό σχέδιο και άψογη εφαρμογή, καθώς και στυλάτα στοιχεία σε κάθε κομμάτι, ώστε να έχω το αποτέλεσμα των basics της συλλογής».

Αν και, στην προκειμένη, ανέλαβε χρέη σχεδιαστή, ο Gandy δεν σκοπεύει να ξεχάσει τον ρόλο του ως μοντέλο, αφού αυτός θα είναι και το πρόσωπο της σειράς, στην διαφημιστική καμπάνια. Άλλωστε, όπως δήλωσε ο ίδιος, «εξακολουθώ να απολαμβάνω το modeling και αυτό μου έδωσε πολλές ευκαιρίες να εξερευνήσω και άλλα πράγματα- πάντα θα βρίσκεται στο επίκεντρο αυτών που κάνω».

Η σειρά David Gandy for Autograph θα κυκλοφορήσει στις 18 Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο και, στη συνέχεια, στα καταστήματα M&S σε όλο τον κόσμο. Ο Gandy δεν είναι το πρώτο μοντέλο που σχεδιάζει για το brand, αφού και η Rosie Huntington-Whitely, έχει την δική της lingerie σειρά με την υπογραφή του. Πάντως, ο άντρας supermodel αποκάλυψε ότι, εφόσον η σειρά εσωρούχων του πάει καλά, σκοπεύει να συνεχίσει να σχεδιάζει. «Θέλω να είμαι ειλικρινής, ασχολήθηκα πραγματικά διεξοδικά με το project- από τον σχεδιασμό και την επιλογή των υφασμάτων, μέχρι την προσθήκη προσωπικών πινελιών και το packaging- και πραγματικά το απόλαυσα. Θα ήθελα να κάνω περισσότερα πράγματα σχετικά, αν μου δινόταν η ευκαιρία», είπε.

Διαβάστε ακόμα:
Ποια είναι τα πιο ακριβοπληρωμένα αγόρια μοντέλα;
Ποιος διάσημος κατάφερε να κάνει σέξι ακόμη και τα vintage αντρικά εσώρουχα;