Diane von Furstenberg: Μία ακόμα τιμητική διάκριση για την μεγάλη κυρία της μόδας

Diane von Furstenberg: Μία ακόμα τιμητική διάκριση για την μεγάλη κυρία της μόδας

Η σχεδιάστρια του wrap dress θα τιμηθεί με το Superstar Award του Διεθνούς Οργανισμού Μόδας

Με το Superstar Award, στην επικείμενη τελετή απονομής του Fashion Group International (Διεθνής Οργανισμός Μόδας), πρόκειται να τιμηθεί η Diane von Furstenberg. Η σχεδιάστρια, θα παραλάβει, για φέτος το βραβείο, του οποίου προκάτοχοι είναι οι Marc Jacobs και Robert Duffy, το 2013, και Carolina Herrera, το 2012.

«Η Diane είναι, πραγματικά, ένας θρύλος της εποχής μας. Ενδεχομένως περισσότερο από κάθε άλλο Αμερικανό σχεδιαστή, έχει υπάρξει πηγή έμπνευσης, αλλά και σημαντικός συντελεστής στην προβολή και την σημασία της αμερικανικής βιομηχανίας μόδας σε όλο τον κόσμο», δήλωσε η πρόεδρος του Fashion Group International, Margaret Hayes, στο WWD. «Πέρα, όμως, από το εξαιρετικό ταλέντο της, η Diabe έχει και μία αίσθηση συμπόνιας και μία γενναιοδωρία πνεύματος, που αποτελεί κινητήριο δύναμη και εισαγάγει την ποιότητα, την ελπίδα, την ομορφιά και τη χάρη στις ζωές πολλών ανθρώπων», συνέχισε.


Η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 23 Οκτωβρίου στο Cipriani 55 στη Wall Street της Νέας Υόρκης και, για φέτος, θέμα της θα είναι οι Πρωταγωνιστές.

Διαβάστε ακόμα:
Μέχρι ποια ηλικία είναι αποδεκτό να εμφανιζόμαστε topless;Η Diane von Furstenberg απαντάει
Το ατύχημα της Diane von Furstenberg