Olivier Theyskens: Αποχωρεί από το label Theory

Olivier Theyskens: Αποχωρεί από το label Theory

Ο ταλαντούχος σχεδιαστής γυρίζει σελίδα στην καριέρα του

Μετά από σχεδόν 4 χρόνια συνεργασίας, ο Olivier Theyskens και το label Theory χωρίζουν τους δρόμους τους, όπως ενημερωθήκαμε από το WWD.

«Νιώθω ευγνώμων για την εκπληκτική συνεισφορά του Olivier στον Theory, τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια, και είμαι ανυπόμονος να δω το επόμενο βήμα του. Όλα στην ζωή κάνουν τον κύκλο τους. Ο Olivier έκανε καταπληκτική δουλειά στον Theory, και πιστεύω ότι η παρουσία του στον οίκο, αλλά και η δημιουργικότητά του μέσα στο studio ενίσχυσαν την εικόνα του brand και προέβαλλαν μία νέα διάσταση, και έδωσαν νέες προοπτικές για τον Theory στην αγορά», δήλωσε ο CEO των Theory, Andrew Rosen.

Ο Theyskens ξεκίνησε την συνεργασία του με τον Theory επί ημερών της Nina Ricci, η οποία υπήρξε διευθύντρια του οίκου από το 2007 έως το 2009, καταρχήν για την δημιουργία μίας επιπλέον συλλογής, των Theyskens' Theory, αλλά σύντομα (το 2011) ανέλαβε χρέη διευθυντή του οίκου. Τον περασμένο Νοέμβριο ανακοινώθηκε ότι θα διακοπεί η κυκλοφορία της ομώνυμης σειράς του.

«Ήταν μία καταπληκτική ευκαιρία να συνεργαστώ με τον Andrew και να επωφεληθώ από τις γνώσεις και την δυναμική του στον κόσμο της μόδας. Πάντα θα εκτιμώ την φιλία μας», δήλωσε ο ίδιος ο σχεδιαστής. Η τελευταία συλλογή του Theyskens για τα Theory θα είναι η pre-spring/summer 2015. Μετά την παρουσίασή της, την διεύθυσνη του δημιουργικού τμήματος του οίκου θα αναλάβει η σχεδιαστική ομάδα του. Εντωμεταξύ, ο Theyskens, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα επιδιώξει να ασχοληθεί με νέα σχεδιαστικά projects.