Ποιο είναι το αγαπημένο ρούχο των Ελληνίδων; Δείτε τα αποτελέσματα της έρευνας

Ποιο είναι το αγαπημένο ρούχο των Ελληνίδων; Δείτε τα αποτελέσματα της έρευνας

Η έρευνα του Lenor έβγαλε πολύτιμα συμπεράσματα για τη σχέση μας με τα ίδια μας τα ρούχα

Γνωρίζετε ότι τα ρούχα σημαίνουν πολλά περισσότερα για εμάς τις ίδιες; Δεν είναι απλά ένα φόρεμα, ένα πουλόβερ, μία μπλούζα.. είναι μέρος της ταυτότητάς μας, μέρος της προσωπικής μας ιστορίας. Το να φοράμε τα αγαπημένα μας κομμάτια, μας προσφέρει μια μοναδική σιγουριά και μας κάνει να νιώθουμε άνετα και όμορφα με τον εαυτό μας. Σχετική έρευνα που πραγματοποίησε το Lenor ανάμεσα σε γυναίκες στην Ελλάδα, μας αποκαλύπτει πόσο σημαντική είναι η φροντίδα και διατήρηση των ρούχων και η σημασία αυτών για κάθε γυναίκα.

Σχεδόν τα 2/3 των γυναικών στην Ελλάδα, δηλώνουν πως αγαπημένα τους είναι τα ρούχα που τις κάνουν να νιώθουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και όχι αυτά με τα οποία έχουν εισπράξει τις περισσότερες φιλοφρονήσεις. Παρόλα αυτά, το 42% φοβούνται μην καταστραφεί ένα από τα αγαπημένα τους κομμάτια και αποφεύγουν να το φοράνε. Σκεφτείτε ότι ακριβώς γι αυτό τον λόγο, 1 στις 4 γυναίκες έχουν αγοράσει ένα συγκεκριμένο ρούχο σε διάφορα χρώματα. Ακριβώς επειδή το αγαπούν πάρα πολύ. Το Lenor με τη νέα, βελτιωμένη σύνθεση του έρχεται να βοηθήσει τις γυναίκες, ώστε να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους ρούχα, χωρίς να φοβούνται ότι θα φθαρούν.

Δείτε τα αποτελέσματα της έρευνας παρακάτω:

• Το 36% των γυναικών στην Ελλάδα διατηρεί μέχρι 5 αγαπημένα κομμάτια στην γκαρνταρόμπα τους, άσχετα με το αν είναι στη μόδα ή αν έχουν φθαρεί. Δεν θα τα αποχωρίζονταν ποτέ.

• Με ποσοστό σχεδόν 50%, το πιο αγαπημένο κομμάτι στην γκαρνταρόμπα των γυναικών στην Ελλάδα είναι το jean, δίνοντας μεγάλη σημασία στην τέλεια εφαρμογή του. Αξίζει να αναφερθεί πως «σκοράρει» υψηλότερα από το επίσης αγαπητό «κλασικό» μαύρο φόρεμα.

• Επίσης το 40% των όσων συμμετείχαν, εύχονται να είχαν αγοράσει και δεύτερο κομμάτι του αγαπημένου τους ρούχου, προκειμένου να είναι σίγουρες ότι δεν θα ζήσουν χωρίς αυτό!

1 στις 4 γυναίκες αποφεύγουν να το φορούν καθημερινά και το φυλάνε για ιδιαίτερες περιστάσεις. Θεωρούν έτσι πως θα διατηρηθεί σαν καινούργιο για μεγαλύτερο διάστημα και δεν θα χαλάσει.

Τέλος, το 45% των γυναικών στην Ελλάδα, πιστεύει πως έχει μία καλύτερη μέρα εάν αισθάνεται άνετα με τα ρούχα που φοράει. Ενώ το 18% διατηρεί στην ντουλάπα του αγαπημένα κομμάτια, παρόλο που ίσως να έχουν φθαρεί.