Θυμάστε την ντουλάπα της Alicia Silverstone στο Clueless; Έγινε πραγματικότητα!

Θυμάστε την ντουλάπα της Alicia Silverstone στο Clueless; Έγινε πραγματικότητα!

Ποια γυναίκα δεν θα την ήθελε;

Ήταν η walk- in closet που κάθε κορίτσι στα 90's ήθελε να έχει. Με περιστρεφόμενο μηχανισμό, και πρόγραμμα που σε βοηθούσε να επιλέξεις τι θα φορέσεις, από μία συλλογή με Alaia, Calvin Klein και Fendi. Το μόνο της ντεφό; Ανήκε στην Cher Horowitz, την γλυκιά πρωταγωνίστρια του Clueless, που υποδύθηκε η Alicia Silverstone. Αλλά πλέον, μπορεί να "ντύσει" κι εμάς.

Η online εταιρεία Metail.com δημιούργησε ένα virtual περιβάλλον, παρόμοιο με αυτό στην ντουλάπα της Cher, στο οποίο οι shoppers μπορούν να δώσουν τις αναλογίες τους, ώστε να δημιουργήσουν την κούκλα με τον δικό τους ακριβώς σωματότυπο, στην οποία μπορούν να δοκιμάσουν ρούχα, και να μοιραστούν την εικόνα με τους φίλους τους στα social media.,

Οι ιδρυτές της εταιρείας, Tom Adeyoola και Duncan Robertson, εργάστηκαν πάνω στο project από το 2008, σε στενή συνεργασία με το πανεπιστήμιο του Cambridge. «Γνωρίζουμε, από το feedback που παίρνουμε, ότι η επιλογή του "Share" είναι αυτή που θα πάει την όλη εμπειρία ένα βήμα παραπέρα», είπε ο Adeyoola στο WWD. «Το να μοιραστείς τους συνδυασμούς των outfits σου με τους φίλους σου, είναι η ίδια διαδικασία που κάνουν οι πελάτες, όταν ψωνίζουν στα καταστήματα, και είναι ένα σημείο- κλειδί, που έλειπε από την εμπειρία του online shopping μέχρι σήμερα».