Jeremy Meeks: Ο sexy κατηγορούμενος, είχε την πρώτη του πρόταση από τον χώρο του modeling

Jeremy Meeks: Ο sexy κατηγορούμενος, είχε την πρώτη του πρόταση από τον χώρο του modeling

Η φωτογραφία από την σύλληψή του τον έκανε διάσημο και περιζήτητο

Θυμάστε τον σέξι κρατούμενο, η φωτογραφία του οποίου κυκλοφόρησε σε όλο τον κόσμο, και τον έκανε διάσημο εν μία νυκτί; Ο Jeremy Meeks, που έγινε γνωστός ως ο πιο hot κατάδικος, όταν κυκλοφόρησε η φωτογραφία από την σύλληψή του, πριν από λίγο καιρό, έχει την ευκαιρία να ασχοληθεί με το modeling.

Σύμφωνα με το TMZ, το πρακτορείο μοντέλων Blaze Modelz, του Λος Άντζελες, προσέφερε στον Meeks συμβόλαιο ύψους 30.000 δολαρίων. Ο 30χρονος κατηγορούμενος έχει την ευκαιρία να αποκτήσει και την προσωπική του ατζέντη- την Gina Rodriguez, η οποία έχει συνεργαστεί με διάσημους όπως οι Dina και Michael Lohan.

Εκπρόσωπος Τύπου του Blaze Modelz δήλωσε στο TMZ ότι «τα μοντέλα- γκάνγκστερς είναι πολύ hot αυτή την στιγμή» ενώ ισχυρίστηκε ότι το πρακτορείο του, μπορεί εύκολα, να κλείσει στον Meeks δουλειές με οίκους όπως οι Versace και Armani. Προς το παρόν, πάντως, ο όμορφος πρώην κατάδικος έχει να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες για οπλοκατοχή, οι οποίες τον κρατούν στη φυλακή, εκτός αν βρει 900.000 δολάρια, ώστε να καταβάλλει την εγγύησή του.

Διαβάστε ακόμα:
Όλες οι γυναίκες του ίντερνετ παραληρούν από το πρωί εξαιτίας αυτής της φωτογραφίας
Άγνωστες φωτογραφίες και πληροφορίες για τον sexy κατάδικο που αναστάτωσε το internet!