H μούσα Arizona από την Αμερική

H μούσα Arizona από την Αμερική

Με το υπέροχο όνομα Arizona Muse η είκοσι ενός ετών Αμερικανίδα είναι το talk of the town και στις τέσσερις πρωτεύουσες της μόδας διεθνώς.

Οι φετινές εβδομάδες μόδας για το χειμώνα 2011-12 είχαν όλες ένα κοινό σημείο: τα μοντέλα που συμμετείχαν ήταν για πρώτη φορά μετά από χρόνια τα πιο άνοστα, ανούσια και άχρωμα κορίτσια που έχουν περπατήσει ποτέ σε πασαρέλα από το 1994 και λίγο πριν την τότε καθολική αποδοχή του monastic look και την επαναφορά του glamour από τον Tom Ford για τον ιταλικό οίκο Gucci.

Η αλήθεια είναι ότι η βιομηχανία της μόδας περνάει με τον τρόπο της και εκείνη δύσκολες εποχές και πρέπει συνεχώς να παρουσιάζει νέες ιδέες και φρέσκα πρόσωπα, αλλά πάντα με σκοπό να πουλήσει όσο περισσότερα ρούχα μπορεί. Κάπου εκεί χάθηκε η μπάλα. Στην λαχτάρα τους να δείξουν μόνο τα ρούχα, οι σχεδιαστές και τα επιτελεία τους, επέλεξαν πρόσωπα που δεν είχαν νεύρο, χαρακτήρα και πάνω από όλα πρόσωπο και έμφυτο χαρακτήρα ανυπέρβλητης ομορφιάς. Βέβαια πάντα στους κανόνες οι εξαιρέσεις είναι που τους επιβεβαιώνουν και για αυτό μία από τις μοναδικές νέες αφίξεις, που θα μας απασχολήσει πολύ στο άμεσο μέλλον, είναι η εξαιρετικά ενδιαφέρουσα Arizona Muse. Και μόνο τo όνομα «κραυγάζει» star που σε συνδυασμό με τα φυσικά της χαρακτηριστικά, την καθιστούν ιδιαίτερα ξεχωριστή και μία πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία να την ακολουθεί.

Ξεκίνησε modeling to 2008 κάνοντας μερικές συμπαθητικές δουλειές αλλά το 2009 έκανε ένα σύντομο διάλλειμα για να φέρει στον κόσμο τον γιό της Nikko. To 2010 και σε ηλικία μόνο είκοσι ετών επέστρεψε στη μόδα όπου και έχει πάρει αμπάριζα τις πασαρέλες των Marc Jacobs, Herve Leger, Narciso Rodriguez, Proenza Schouler, Chanel Couture και Valentino Couture. Άνοιξε και έκλεισε το σόου για το φετινό καλοκαίρι στην Prada, όπου επίσης υπέγραψε και συμβόλαιο συνεργασίας για τα αρώματα του οίκου. Παράλληλα μετά από τέσσερις σεζόν εκθρόνισε την «ιέρεια» στις καμπάνιες του Yves Saint Laurent, Daria Werbowy και παράλληλα έχει κάνει συνεργασίες με τους φωτογράφους είδωλα Steven Meisel και Paolo Roversi, για την αμερικάνικη, βρετανική, κινέζικη και γαλλική Vogue.

Το βλέμμα της είναι διαπεραστικό και η ποιότητα της δουλειάς της συγκρίνεται μόνο με σταρ του παλιού κλασσικού Hollywood. To γεγονός ότι είναι και μητέρα, περιέργως, την κάνει να φαίνεται γεμάτη αυτοπεποίθηση, καθώς την διακρίνει συνεχώς μία αίσθηση φτασμένης περσόνας, που με δυσκολία πείθει ότι ουσιαστικά είναι επαγγελματίας μοντέλο μόνο δύο περίπου χρόνια, έχοντας ξεκινήσει κυριολεκτικά από το μηδέν.

Μερικές γυναίκες είναι αυτό που λέμε γεννημένες για να γίνουν σταρ και η Arizona Muse μόλις ξεκίνησε να λάμπει.