Hot on Spot! Tα 4 κομμάτια κλειδιά του καλακαιριού και πώς θα τα συνδυάσεις

Hot on Spot! Tα 4 κομμάτια κλειδιά του καλακαιριού και πώς θα τα συνδυάσεις

Δες τι θα φορέσεις στις καλοκαιρινές σου διακοπές και ξεχώρισε με τους σωστούς συνδυασμούς.

Δίνουν στιλ, είναι θηλυκά και δεν επιτρέπεται να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σου! Αυτό είναι το top 4 των καλοκαιρινών σου αγορών πριν την εξόρμησή στο νησί...


Πουκάμισα
Κλασικά αλλά και μοντέρνα, πιο θηλυκά από ποτέ, όμως, τα πουκάμισα δημιουργούν στιλ και ταιριάζουν σε κάθε εμφάνιση από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είναι αέρινα, κομψά με φιόγκους -τύπου secretary-, comme il faut (σκέψου τις δημιουργίες του οίκου Bottega Veneta) αλλά και σε στιλ tuxedo με κλειστά όλα τα κουμπιά μέχρι τον λαιμό. Σίγουρα έχεις άσπρο πουκάμισο, αλλά φέτος πρέπει να προμηθευτείς ένα μαύρο με άσπρη μανσέτα – γιακά ή ένα γαλάζιο με λεπτή, άσπρη ρίγα για ανδρόγυνο στιλ. Τα λατρεύουμε σε XL μεγέθη που τα φοράμε και ως φορέματα!

Φορέματα
Είναι κοντά, δεν είναι στενά και φέτος υπέκυψαν στη μίνιμαλ διάθεση! Σίγουρα θα τα λατρέψεις γιατί μπορείς να τα φοράς όλη μέρα συνδυάζοντάς ακόμα και με T - shirts για άνετες εμφανίσεις. Το πρωί πρωταγωνιστούν σε λευκό, μπεζ και απαλές ροζ αποχρώσεις ενώ στην βραδινή σου έξοδο τόλμησε ένα φόρεμα σε bold χρώμα. Πάντα σε στενή γραμμή, χωρίς ιδιαίτερα κοψίματα και prints. Ξέχνα τα πολύ ψηλά τακούνια και αν τολμάς φόρεσε το mini σου με flat σανδάλια.

Καπέλα
Μάλλον τα έχεις τσεκάρει παντού, είσαι έτοιμη να τα φορέσεις αλλά δεν ξέρεις πότε και πώς να τα φορέσεις. Αρχικά πρέπει να ξέρεις τα στιλ που πρωταγωνιστούν. Φέτος έχουμε λοιπόν τον κλασικό μπερέ να φεύγει από την boho εκδοχή του και να φοριέται με σοφιστικέ φορέματα, τα 70's με φαρδύ γείσο να δίνουν μια γοητευτική πινελιά στο ανδρόγυνο look, ή το αντίθετο στα ρομαντικά φορέματα και το baseball hat, που φοριέται από το πρώι μέχρι το βράδυ. Ένα είναι το μυστικό. Να μπορείς να το υποστηρίξεις.

Παντελόνια
Mε σταθερή αξία entry τα ψηλόμεσα, εκτός παιχνιδιού οι καμπάνες και πάντα in τα αγαπημένα μας skinny, τα παντελόνια παραμένουν στα hot της ντουλάπας σου. Τα ψηλόμεσα και το navy look είναι εγγύηση για πολύ σικ εμφανίσεις αρκεί να μπορείς να ισορροπήσεις στα high heels. Μία ιδέα για ένα πρωινό look είναι να συνδυάσεις το φαρδύ, αντρικό παντελόνι, με το γιλέκο του φίλο σου ενώ το βράδυ η εκδοχή γίνεται περισσότερο σέξι με ψηλοτάκουνα πέδιλα και see- through μπλουζάκι.

Διαβάστε ακόμη:

Απλά θεός: Υποδυόταν τον στυλίστα του Johnny Depp για να παίρνει δωρεάν ρούχα