27 Wooden Accessories: Ποιος είπε ότι το ξύλο δε φοριέται;

27 Wooden Accessories: Ποιος είπε ότι το ξύλο δε φοριέται;

Ο Σταμάτης Νεδιλάκης φτιάχνει τα ξύλινα παπιγιόν που ερωτευτήκαμε

Η νέα μας μανία, για τις εμφανίσεις του αγαπημένου μας αλλά και τις δικές μας, δεν είναι άλλη από τα παπιγιόν από ξύλο, που φτιάχνει ο Σταμάτης Νεδιλάκης για το brand του, τα 27 Wooden Accessories!

Όπως όλοι οι δημιουργικοί άνθρωποι, έτσι και ο Σταμάτης δεν σταματά να βρίσκει τρόπους να διοχετεύσει την ανάγκη του για νέα αντικείμενα, φτιαγμένα από τα χέρια του, επεκτείνοντάς την, από τις αναπαλαιώσεις, την κατασκευή και τον σχεδιασμό ξύλινων επίπλων (είναι απόφοιτος της σχολής σχεδιασμού και τεχνολογίας ξύλου και επίπλου), στα ξύλινα παπιγιόν- γιατί, έχει άποψη και για το στυλ του.

Έτσι, ο Σταμάτης προτείνει για όσους –και όσες- επιθυμούν να ξεχωρίζουν μέσα από τις εμφανίσεις τους, μία επιπλέον chic νότα, που δεν είναι άλλη από τα ξύλινα παπιγιόν με την υπογραφή του. Από μασίφ ξύλο δρυός, μεράντι, καρυδιά και άλλα, τα παπιγιόν 27 Wooden Accessories είναι το νέο, cool αξεσουάρ που αγαπήσαμε, αφού κυκλοφορούν σε πλήθος χαράξεων και συνδυασμούς χρωμάτων, σε διαφορετικά μεγέθη και σχήματα. Και, βέβαια, όπως συμβαίνει με όλα τα cool fashion items, έτσι και τα ξύλινα παπιγιόν του Σταμάτη, απευθύνονται και σε γυναίκες: κοκκαλάκια, καρφίτσες αλλά και στην original μορφή τους, για τις πιο τολμηρές!

Για να αποκτήσετε κι εσείς το δικό σας, μοναδικό σχέδιο παπιγιόν, 27 Wooden Accessories, δεν έχετε παρά να κάνετε την δική σας προσωπική παραγγελία- και, μάλιστα, όλα τα κομμάτια της συλλογής είναι σε πολύ προσιτές τιμές! Κάνετε «Like» στη σελίδα των 27 Wooden Accessories στο Facebook, ή επικοινωνήστε απευθείας με τον Σταμάτη, στέλνοντας mail στο 27woodenaccessories@gmail.com, ή τηλεφωνώντας στο 6947922245.