Μεγάλες αλλαγές στον οίκο Hermès

Μεγάλες αλλαγές στον οίκο Hermès

Ο creative director του οίκου, Christophe Lemaire, ανακοίνωσε την αποχώρησή του

Ο Christophe Lemaire, που βρέθηκε στο τιμόνι του Hermès από το 2010, όταν αποχώρησε ο Jean Paul Gaultier, ανακοίνωσε ότι θα δείξει την τελευταία του συλλογή για τον οίκο, για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2015, τον ερχόμενο Οκτώβριο
«Η συνεργασία με τον Hermès υπήρξε μεγάλη ευχαρίστηση για μένα. Ήταν μία εμπειρία από την οποία βγήκα "πλουσιότερος" σε ανθρώπινο αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο», δήλωσε ο σχεδιαστής και συνέχισε: «Είμαι περήφανος για όλα αυτά που χτίσαμε μαζί. Το προσωπικό μου label επεκτείνεται σημαντικά, και, στην παρούσα φάση, πραγματικά θέλω να αφοσιωθώ σε αυτό ολοκληρωτικά».

lemaire

Προς το παρόν δεν έχει ακουστεί κάτι για τον αντικαταστάτη του Lemaire, η αποχώρηση του οποίου, μάλλον, θα ξεκινήσει υποθέσεις και θεωρίες για επικείμενη κινητικότητα στον χώρο. Πάντως, από την μεριά του ο οίκος δεν παρέλειψε να ευχηθεί τα καλύτερα στον σχεδιαστή. «Είμαι ευγνώμων για το πάθος με το οποίο αντιμετώπισε ο Christophe την δουλειά του και τον τρόπο που εμπλούτισε την ιστορία του οίκου μας», δήλωσε για την αποχώρηση ο Axel Dumas, CEO του Hermès. «Υπό την επίβλεψή του ο οίκος ανανέωσε την αισθητική του ενώ, και εμπορικά, εξελίχθηκε πολύ ικανοποιητικά. Του εύχομαι ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία με το label του, το οποίο αγαπάει τόσο πολύ», συμπλήρωσε.

Διαβάστε ακόμα:
Hermès: το πιο πολυτελές ποδήλατο είναι γεγονός
Ποιο μοντέλο δήλωσε πως συλλέγει χρήματα και τσάντες Birkin;