Η Victoria Beckham δίνει 600 κομμάτια από την ντουλάπα της σε εμάς! Και εξηγεί τον λόγο

Η Victoria Beckham δίνει 600 κομμάτια από την ντουλάπα της σε εμάς! Και εξηγεί τον λόγο

Μοναδικά κομμάτια από την προσωπική της συλλογή, διαλεγμένα με προσοχή για έναν σπουδαίο στόχο

Σήμερα το πρωί δεν ήταν ένα πρωί σαν όλα τα άλλα, σίγουρα όχι πάντως για τους fashionistas αυτού του κόσμου, καθώς η Victoria Beckham ανακοίνωσε πως θα πουλήσει 600 κομμάτια από την προσωπική της γκαρνταρόμπα μέσω του TheOutnet.com, του outlet site του γνωστού Net a Porter, ώστε να υποστηρίξει με τα έσοδα από τις πωλήσεις το mothers2mothers, μια φιλανθρωπική οργάνωση που στοχεύει στην εξάλειψη της μετάδοσης του ιού HIV και του Aids από τις μητέρες στα αγέννητα παιδιά τους.

Αυτή η προσπάθεια έχει υποστηριχθεί στο παρελθόν από μερικά σπουδαία ονόματα της μόδας, όπως η Anna Wintour και η Stella McCartney, ενώ επικεφαλής της δράσης είναι ο σύζυγος της Annie Lenox, ο γυναικολόγος Dr. Mitch Besser.

Αν θυμάστε καλά, νωρίτερα μέσα στη χρονιά η Victoria είχε δεχθεί την πρόσκληση της Wintour να επισκεφθεί την Νότιο Αφρική μαζί με κάποιες μητέρες-μέντορες του mothers2mothers που είναι θετικές στον HIV και έχουν εκπαιδευτεί από την οργάνωση ώστε να δουλεύουν με έγκυες που μπορεί να έχουν κολλήσει τον ιό.

Στη συνέντευξη που έδωσε αυτή την εβδομάδα στο περιοδικό Gracia, η Beckham εξήγησε αναλυτικότερα το πώς δέθηκε με αυτόν το σκοπό:

«Συγκινήθηκα τόσο πολύ με τους ανθρώπους που γνώρισα αλλά και με την αφοσίωση και δύναμη που είχαν οι μητέρες μέντορες -πραγματικά δεν έχω γνωρίσει τόσο δυνατές γυναίκες σε όλη μου τη ζωή. Η δουλειά που κάνουν δεν είναι τίποτα λιγότερο από αξιοθαύμαστη» εξήγησε η Beckham και συνεχίζει παρακάτω σχετικά με τη δική της απόφαση να πουλήσει τα ρούχα της για να ενισχύσει τον σκοπό:

«Ψάχνοντας τη γκαρνταρόμπα μου βρήκα όλα αυτά τα ρούχα, πολλά εμβληματικά κομμάτια, που μου φέρνουν τόσες όμορφες αναμνήσεις. Ένιωσα απλά πως α) ήθελα να συγκεντρώσω λεφτά και β) ήθελα να τα μοιραστώ. Αυτά τα ρούχα έχουν κάνει μερικά απίστευτα ταξίδια, διασκέδασα τόσο πολύ φορώντας τα και θέλω να το μοιραστώ αυτό και να δώσω την ευκαιρία και σε άλλους ανθρώπους να αποκτήσουν ένα κομμάτι από αυτό που ήμουν τόσο απίστευτα τυχερή να έχω».

Από το φόρεμα Prada που φορούσε στο SpiceWorld μέχρι διάφορες τσάντες, μαντίλια και κατά παραγγελία κοσμήματα, και τα 600 κομμάτια της προσωπικής συλλογής της Victoria θα βγουν σε δημοπρασία απευθείας από το The Outnet, ώστε να μπορεί καθένας να τα αποκτήσει έναντι ενός ποσού θα θα δοθεί για καλό σκοπό.

Όσο για τη διαδικασία που ακολούθησε ώστε να επιλέξει τα κομμάτια προς πώληση, η Beckham είπε στο Gracia: «Ήρθαν σπίτι η μαμά και η αδερφή μου και ξεχωρίσαμε (όσα θέλαμε) μέσα από τις κρεμάστρες και τα πακετάραμε. Η αδερφή μου ήταν τόσο σκληρή. Εγώ θα έλεγα "Ωωωω, δεν μπορώ να το δώσω αυτό!" και αυτή θα έλεγε "Δώστο μου. Τώρα βάλτο στο κουτί. Η Harper δεν πρόκειται να το φορέσει ποτέ αυτό!". Για να είμαι ειλικρινής είμαι σίγουρη πως κάποια από αυτά τα κομμάτια η Harper θα τα λάτρευε -νομίζω πως έδωσα τα καλύτερα- αλλά υπάρχουν πολλοί περισσότεροι άνθρωποι εκεί έξω που πραγματικά θα τα χαρούν».

Όσο για το κλείσιμο, κρατήσαμε στην καλύτερη ατάκα της Victoria που δείχνει πόσο προσγειωμένος και εξαιρετικός άνθρωπος είναι:

«Ο κύριος στόχος μου είναι αυτό να είναι ένας εορτασμός του παρελθόντος, όλων αυτών που έχω πετύχει και όλων των ανθρώπων που έκαναν αυτό το ταξίδι μαζί μου. Δεν έχει να κάνει μόνο με τα ρούχα, είναι μια στιγμή για να πω στους ανθρώπους στα παρασκήνια, εις υγεία του μέλλοντος και ας γελάσουμε λίγο με το παρελθόν».

Διαβάστε επίσης:

Η Victoria Beckham αποκαλύπτει το εκκεντρικό μυστικό ομορφιάς της και μας αιφνιδιάζει

H Ηarper έγινε 3! Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ του πιο ζουμπουρλούδικου μωρού της showbiz

O φακός έπιασε τη Victoria Beckham στην πιο αμήχανη στιγμή στην ιστορία της showbiz(video)