Στα παρασκήνια της επίδειξης μόδας του Μιχάλη Ασλάνη. Μόνο το Queen.gr βρέθηκε βήμα βήμα στο λαμπερό σόου.

Στα παρασκήνια της επίδειξης μόδας του Μιχάλη Ασλάνη. Μόνο το Queen.gr βρέθηκε βήμα βήμα στο λαμπερό σόου.

Τα  Queen.gr βρέθηκε στα παρασκήνια της επίδειξης μόδας του Μιχάλη Ασλάνη που κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις στην εβδομάδα μόδας που έγινε στο Γκάζι. Ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές δημιουργίες, σε 45 μοντέλα και ένα μεγάλο χειροκρότημα στον συμπαθή σχεδιαστή.

Οι βασίλισσες μας δεν πρέπει έχουν παράπονο μιας και όλες αυτές τις ημέρες βρεθήκαμε στους πιο δημοφιλείς σχεδιαστές και σας μεταφέραμε πως είναι η ψυχολογία του να παρουσιάζουν τα ρούχα τους στο κοινό. Ο Μιχάλης Ασλάνης το Σάββατο το βράδυ λίγο μετά τις 22.00 έδωσε τον δικό του έναυσμα και η επίδειξη ξεκίνησε. Πολιάκου, Ευαγγελινού, Γαστεράτου, Γιαμπουρά, Βαινά, Χριστίνα αλλά και πολλά ξένα μοντέλα παρέλασαν με ανοιχτά κυρίως χρώματα ρούχων βραδινών αλλά και νυφικά που σχολιάστηκαν ιδιαίτερα.

Ο Μιχάλης Ασλάνης παρόλο το άγχος του μας μίλησε λίγο πριν το show: «Καταρχάς να πω ένα μπράβο στην Νίκη Κάρτσωνα που αγαπώ και θαυμάζω για αυτή την προσπάθεια στο Queen.gr. Είναι μεγάλη υπόθεση που μας στηρίζετε σε αυτή την προσπάθειά μας. Εγώ παρουσιάζω δημιουργίες για την άνοιξη και το καλοκαίρι για άνδρες και γυναίκες. Μια δουλειά που έγινε με πολύ μεράκι και με τιμούν πάνω από σαράντα μοντέλα από Ελλάδα και εξωτερικό. Θα κυριαρχήσουν τα ανοιχτά χρώματα και παρά την αγωνία που έχω ως σχεδιαστής ελπίζω να αρέσουν στις αναγνώστριες σας όλα όσα θα δείξετε σήμερα».