Η συλλογή παπουτσιών Bally AW14 έχει ό,τι θέλουμε να φορέσουμε τη φετινή σεζόν

Η συλλογή παπουτσιών Bally AW14 έχει ό,τι θέλουμε να φορέσουμε τη φετινή σεζόν

Μια συλλογή που αποπνέει κομψότητα και θα σε συνοδέψει σε όλες σου τις εμφανίσεις.

Στο επίκεντρο της συλλογής του γνωστού οίκου Bally για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014-15 βρίσκονται τα παπούτσια. Δίνοντας την αίσθηση μιας ανεπιτήδευτης πολυτέλειας, στη συλλογή υπάρχουν παπούτσια που θα φορέσεις σε όλες τις περιστάσεις: από το γραφείο μέχρι τη βραδινή έξοδο, ή ακόμη και στις πιο casual καθημερινές σου εμφανίσεις. Γόβες, μποτάκια και μπαλαρίνες από διαφορετικά δέρματα και σε ουδέτερα χρώματα, για να μπορείς να τα συνδυάσεις με όλα σου τα outfits, συνθέτουν μια συλλογή ιδανική για τη σύγχρονη γυναίκα.

Για εκείνες που αναζητούν το κλασικό, οι ψηλοτάκουνες δερμάτινες γόβες λουστρίνι, θα γίνουν η νέα τους εμμονή, ενώ για τις γυναίκες που αναζητούν άνεση και στυλ, οι πιο χαμηλές δερμάτινες γόβες, οι μπαλαρίνες και τα δερμάτινα μποτάκια με τα λεπτομερή τελειώματα, θα γίνουν το αγαπημένο τους ζευγάρι παπούτσια για κάθε έξοδο. Δείτε στην παραπάνω gallery τη συλλογή παπουτσιών Bally AW14!

Τη νέα συλλογή Bally Φθινόπωρο-Χειμώνας 2014 θα τη βρείτε στα καταστήματα Nak shoes και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.nak.gr.