Οι νέες τσάντες Bally γίνονται η στυλιστική μας εμμονή για φέτος το φθινόπωρο

Οι νέες τσάντες Bally γίνονται η στυλιστική μας εμμονή για φέτος το φθινόπωρο

Πολυτελείς δημιουργίες ενός οίκου με παράδοση στις δερμάτινες τσάντες.

Ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Bally, Pablo Coppola, που έχει εργαστεί για τα αξεσουάρ των μεγαλύτερων οίκων μόδας ανά τον κόσμο όπως τους Burberry, Christian Dior, Céline και Alexander McQueen, έφερε μια νέα πνοή στα αξεσουάρ του brand Bally. Οι τρεις αρχές του διάσημου οίκου, η καινοτομία, η λειτουργικότητα και η κομψότητα, συνδυάζονται με τις απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας, για μια συλλογή από τσάντες και αξεσουάρ που εντυπωσιάζουν με την τελειότητά τους.

Οι καθαρές γραμμές, ο minimal σχεδιασμός, τα διαφορετικά δέρματα και η λιτή πολυτέλεια που χαρακτηρίζουν τις τσάντες Bally, δημιουργούν ένα πλήθος επιλογών για κάθε δυναμική γυναίκα: Ουδέτερα χρώματα, όπως το μαύρο, το σκούρο καφέ και το μπεζ, φοριούνται με όλα τα outfits και συνοδεύουν ένα look από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ το έντονο κόκκινο τραβά τα βλέμματα και αναβαθμίζει ακόμη και το πιο casual ντύσιμο. Δείτε στην παραπάνω gallery τη συλλογή σε τσάντες και αξεσουάρ της Bally για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '14!

Τη νέα συλλογή Bally Φθινόπωρο-Χειμώνας 2014 θα τη βρείτε στα καταστήματα Nak shoes και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.nak.gr.