5+1 tips για να φορέσεις τα αγαπημένα σου ψηλοτάκουνα, χωρίς να σε πονέσουν!

5+1 tips για να φορέσεις τα αγαπημένα σου ψηλοτάκουνα, χωρίς να σε πονέσουν!

Η εποχή των πάρτι ξεκινά κι εμείς σου βρήκαμε τον τρόπο να φορέσεις, χωρίς πόνο, τα high heels που τόσο λατρεύεις!

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο σε ένα holiday πάρτι, από το να φοράς άβολα παπούτσια, που σε πονάνε και δεν μπορείς να περάσεις όμορφα, όπως θα ήθελες. Πώς όμως μπορείς να συνδυάσεις στυλ και διασκέδαση και να μη σκέφτεσαι το πόσο πολύ θα σε πονάνε τα πόδια σου την επόμενη μέρα; Το μυστικό για να φοράς ψηλοτάκουνα, χωρίς καθόλου πόνο, βρίσκεται στα παρακάτω tips:

  • Όταν αγοράζεις ένα παπούτσι, μην το δοκιμάζεις ποτέ καθιστή. Αντίθετα, περπάτησε για λίγο μέσα στο μαγαζί όπου βρίσκεσαι, για να δεις αν σε βολεύει.
  • Τα παπούτσια με χοντρό τακούνι είναι πιο σταθερά, πιο βολικά, ενώ, παράλληλα, σου δίνουν καλύτερη στάση σώματος.
manolos

Manolo Blahnik

  • Προσοχή: Το λάθος νούμερο παπούτσι, μπορεί να αποβεί μοιραίο. Είτε μικρότερο, είτε μεγαλύτερο, το λάθος νούμερο δεν κάνει σωστή εφαρμογή στα πόδια σου και σου προσθέτει επιπλέον κούραση στο περπάτημά σου.
loubs

Christian Louboutin

  • Αν γυρίσεις σπίτι μετά από ένα κουραστικό βράδυ που φόρεσες τα πιο άβολα ψηλοτάκουνά σου, κάνε το εξής: Δέσε με γάζα, ή λευκοπλάστη το τρίτο και το τέταρτο δάχτυλο του ποδιού σου μαζί και με αυτόν τον τρόπο θα μειωθεί η ένταση στα νεύρα που βρίσκονται σε αυτή την περιοχή.
  • Κάνε διάλειμμα! Μικρά διαλείμματα ξεκούρασης μέσα στο πάρτι, θα σου δώσουν τη δύναμη που χρειάζεσαι και θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη όλο το βράδυ.
  • Όταν πια φτάσεις σπίτι, βγάλε τα παπούτσια σου και τέντωσε καλά τα πόδια σου. Με αυτόν τον τρόπο, θα αποφύγεις το γνωστό πιάσιμο της επόμενης ημέρας.

Διαβάστε ακόμα

Holiday Style: Πώς θα φορέσεις τις 4 πιο hot τάσεις, φέτος τις γιορτές;

10+1 συμβουλές για να βγαίνεις πάντα όμορφη στις φωτογραφίες!

http://fashiondiaries247.blogspot.gr/