Pandora: Ο έναστρος νυχτερινός ουρανός αιχμαλωτίζει τη χαρά των Χριστουγέννων

Pandora: Ο έναστρος νυχτερινός ουρανός αιχμαλωτίζει τη χαρά των Χριστουγέννων

Η ομορφιά και η γαλήνη του έναστρου νυχτερινού ουρανού, δίνουν ζωή στη νέα χριστουγεννιάτικη συλλογή κοσμημάτων PANDORA!

Το θαύμα της δημιουργίας και η υπόσχεση για το μέλλον κρύβεται στο βαθύ γαλάζιο του γαλαξία φωτίζοντας τη ζωή με κοσμικές δυνάμεις. Τα λαμπερά γιορτινά κοσμήματα PANDORA αναδεικνύονται μέσα από ένα πέπλο μυστηρίου και απόλαυσης.

Η PANDORA Christmas Collection 2014, χωρίζεται σε τρεις εντυπωσιακές θεματικές ενότητες με κοσμήματα που θα ενθουσιάσουν: Starry Night, Cosmic και Classic Christmas.


Η Starry Νight αντανακλά την ομορφιά, το μυστήριο και την ηρεμία του νυχτερινού έναστρου ουρανού. Τα κοσμήματα εμπνέονται από τα αστέρια και συνδυάζουν πρωτοποριακή σχεδίαση με εκλεπτυσμένη δεξιοτεχνία. Διακοσμημένα με λαμπερές πέτρες cubic zirconia και blue crystal, αντανακλούν εντυπωσιακά το φως του νυχτερινού ουρανού.

PAN PR CH starrynight cosmic cmyk

H Cosmic εμπνέεται από μακρινούς γαλαξίες, το όνειρο και την ομορφιά του σύμπαντος, Charms με εκρήξεις φωτός από ασήμι και χρυσό, εντυπωσιακά δαχτυλίδια και μενταγιόν λάμπουν στο βαθύ μπλε της νύχτας.Το σύμπαν αποκαλύπτει την γαλήνια ομορφιά του και η αστερόσκονη τους απέραντους γαλαξίες.

blue-night cosmic

Τα κοσμήματα της ενότητας Classic Christmas, αιχμαλωτίζουν τη χαρά των γιορτών και το πνεύμα των Χριστουγέννων, μέσα από διαχρονικά χειροποίητα σύμβολα όπως ο ’Άγιος Βασίλης’ και ο Χιονάνθρωπος’ από μασίφ ασήμι 925ο και λαμπερό κόκκινο σμάλτο, ενώ παραδοσιακά μοτίβα μας ξυπνούν αναμνήσεις από την πιο αγαπημένη γιορτή της χρονιάς, τα Χριστούγεννα!

classic-christmas

Αστέρια, λάμψη, πολύτιμα υλικά και η χαρά της προσφοράς και της αγάπης εμπνέουν τη νέα συλλογή κοσμημάτων PANDORA. Ανακαλύψτε τα σχέδια που θέλετε να βρείτε κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και εμπνευστείτε με ιδέες για υπέροχα δώρα που θα χαρίσετε στους αγαπημένους σας!

PAN PR model CHR pearls cmyk


Tα ξεχωριστά κοσμήματα PANDORA είναι δημιουργίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής για ξεχωριστές περιστάσεις. Σχεδιάζονται στη Δανία και κατασκευάζονται από χρυσό 14 καρατίων, ασήμι 925 ύψιστης ποιότητας, με ημιπολύτιμους λίθους και χειροποίητες λεπτομέρειες και αναδεικνύουν τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας, ενώ αποτελούν ένα ανεκτίμητο δώρο για κάθε περίσταση. Τα κοσμήματα PANDORA εκπληρώνουν την περιβαλλοντική ευθύνη της εταιρείας, αφού όλα τα πολύτιμα υλικά που χρησιμοποιεί προέρχονται από αξιόπιστες πηγές. Κάθε δημιουργία προσθέτει αξία και βιωσιμότητα, ενώ δίνει στα κοσμήματα προστιθέμενη αξία.