Queen Tips: 5+1 τρόποι για να οργανώσεις την τσάντα σου!

Queen Tips: 5+1 τρόποι για να οργανώσεις την τσάντα σου!

Ήρθε η ώρα να αποκτήσεις την τέλεια οργανωμένη τσάντα που πάντα ονειρευόσουν!

Όλες οι γυναίκες πάντα προσπαθούν να διατηρούν τις καθημερινές τους τσάντες οργανωμένες, όμως με κάποιο περίεργο τρόπο όλα τα αντικείμενα καταλήγουν να βρίσκονται μπερδεμένα μεταξύ τους. Αποδείξεις, σημείωσεις, κραγιόν, μάσκαρα, φορτιστές κινητών, κλειδιά και ό,τι άλλο μπορείς να βρεις μέσα σε μια γυναικεία τσάντα, πεταμένα με άτακτο τρόπο μέσα σε αυτήν. Είναι πολύ κουραστικό και παράλληλα εκνευριστικό να ψάχνεις τα κλειδιά ή το κινητό σου όταν βιάζεσαι και να μην καταφέρνεις να τα βρεις λόγω της ακαταστασίας της τσάντας σου κι έτσι εμείς σου βρήκαμε δοκιμασμένες λύσεις για να μπορέσεις να κρατήσεις το εσωτερικό της άψογα οργανωμένο!

1. Ξεχώρισε αυτά που χρειάζεσαι περισσότερο και βάλε τα σε ένα πιο μικρό τσαντάκι. Για παράδειγμα, το πορτοφόλι, το κινητό σου, τα κλειδιά σου. Με αυτόν τον τρόπο θα τα βρίσκεις πιο εύκολα.

2. Βάλε τα "χαρτιά"(αποδείξεις, κουπόνια, κλπ.) που υπάρχουν στην τσάντα σου σε ένα φάκελο.

3. Τοποθέτησε τα ακουστικά και τον φορτιστή του κινητού σου σε μια άδεια θήκη γυαλιών.

4. Γλίτωσε χώρο με την τεχνολογία: Αντί να κουβαλάς παντού την ατζέντα σου, "κατέβασε" μια αντίστοιχη εφαρμογή στο smartphone σου.

5. Κάθε πρωί, σκέψου τι πραγματικά χρειάζεται να βρίσκεται στην τσάντα σου. Δε χρειάζεσαι εκείνο το lip balm που έχεις να φορέσεις από το 2005, έτσι;

Bonus tip: Κάθε τέλος της ημέρας, καλό είναι να καθαρίζεις την τσάντα σου. Είναι ο μοναδικός τρόπος για να διατηρήσεις την τσάντα σου σε τέλεια κατάσταση.

Διαβάστε ακόμα

Πιο αδύνατη σε 1' λεπτό: Μάθε τα καλύτερα στυλιστικά τρικ!

Ποια χρώματα πρέπει να φορέσεις - και ποια όχι - σε μια συνέντευξη για δουλειά;

Back to work: Πώς θα αναβαθμίσεις το ντύσιμο στο γραφείο τη νέα χρονιά;

http://fashiondiaries247.blogspot.gr/