Τα 4 βασικότερα λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο στυλ τους

Τα 4 βασικότερα λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο στυλ τους

Εσύ τα γνώριζες;

Καμιά γυναίκα - ακόμη και τα fashion icons της διεθνούς showbiz - δεν έχουν αψεγάδιαστο στυλ. Οι περισσότερες, μάλιστα, έχουν το δικό τους προσωπικό στυλίστα, που βρίσκεται διαρκώς στη διάθεσή τους, έτσι ώστε τα looks τους να είναι πάντα προσεγμένα. Αν όμως, ένας στυλίστας δε βρίσκεται στην υπηρεσία σου, το πιθανότερο είναι ότι θα κάνεις κι εσύ κάποια λάθη στις ενδυματολογικές σου επιλογές, ακόμη κι αν έχεις άψογη αίσθηση του στυλ. Ποια είναι τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο ντύσιμό τους;

1. Φοράνε ρούχα που δεν εφαρμόζουν σωστά. Τα ρούχα σου δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ στενά, ούτε πολύ φαρδιά. Αλλιώς, σου προσθέτουν όγκο και δεν κολακεύουν με το σωστό τρόπο τη γυναικεία σιλουέτα.

2. Ακολουθούν πιστά τις τάσεις - ακόμη κι αν δεν τους ταιριάζουν. Δεν είναι όλα τα trends κατάλληλα για όλους τους τύπους γυναικών. Βρες τι σου ταιριάζει, προσάρμοσέ το στο στυλ σου και μη γίνεσαι fashion victim.

3. Υπερβολικά πολλά αξεσουάρ. Η Coco Chanel έχει πει: "Μια κυρία, πριν φύγει από το σπίτι, πρέπει να κοιτάζεται στον καθρέφτη και να αφαιρεί ένα αξεσουάρ".

4. Φοράνε υπερβολικά πολύ ψηλά τακούνια. Δε χρειάζεται να φορέσεις το ψηλοτάκουνο των 15 πόντων, για να δείχνεις σέξι. Προτίμησε κάτι με το οποίο θα νιώθεις μεγαλύτερη άνεση, αλλά και αυτοπεποίθηση.

Διαβάστε ακόμα

10 λόγοι που λατρεύουμε την Amal Clooney

Το νέο, εντυπωσιακό look της Jennifer Lopez!