8+1 πράγματα που κάνουν κάθε μέρα οι γυναίκες με στυλ

8+1 πράγματα που κάνουν κάθε μέρα οι γυναίκες με στυλ

Αναβάθμισε το ντύσιμό σου με αυτά τα απλά 9 βήματα!

Κι εμείς έχουμε αναρωτηθεί ανά καιρούς πώς καταφέρνει να δείχνει πάντα τόσο αψεγάδιαστη η Olivia Palermo, ή πώς καταφέρνει η Caroline de Maigret να μοιάζει βγαλμένη από γαλλικό περιοδικό μόδας - ακόμη κι αν είναι 7 το πρωί. Αντίθετα με αυτό που πιστεύουν οι περισσότεροι, οι stylish γυναίκες δεν έχουν έμφυτη την τελειότητα, απλώς είναι καλά προετοιμασμένες.

Χωρίς να σε καθυστερούμε παραπάνω, μάθε 8+1 πράγματα που μπορείς να κάνεις καθημερινά(και χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ) για να αποκτήσεις το effortless chic στυλ των fashion icons του εξωτερικού:

1. Σκέψου τι θα φορέσεις από το προηγούμενο βράδυ. Εκτός του ότι θα γλιτώσεις χρόνο το πρωί, θα αισθάνεσαι μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για το look σου.

2. Κάνε την έρευνά σου: Ακολούθησε τα αγαπημένα σου style icons στα social media και πάρε ιδέες για το καθημερινό σου ντύσιμο.

3. Φρόντισε τα ρούχα σου. Ένα υπέροχο ρούχο μπορεί να μοιάζει φθηνό, αν είναι τσαλακωμένο, ή κατεστραμμένο.

18391cece9a95b6d67cff6853cc888de 83a31

4. Μην ακολουθείς τις τάσεις πιστά. Βρες ποια trends σου ταιριάζουν και αντί να γίνεις fashion victim, προσάρμοσέ τα στο δικό σου, προσωπικό στυλ.

5. Αντί να κοιμηθείς περισσότερο το πρωί, αφιέρωσε αυτό το χρόνο στον εαυτό σου. Αντί να πατήσεις αναβολή στο ξυπνητήρι σου, ξεκίνα τη μέρα σου νωρίτερα. Τα λίγα παραπάνω λεπτά θα σου δώσουν την ευκαιρία να προσθέσεις ένα ιδιαίτερο στοιχείο στο look σου(όπως μια ζώνη, ή ένα ξεχωριστό κολιέ).

6. Φόρεσε κομμάτια που κολακεύουν το σωματότυπό σου. Όσο κι αν αγαπάς ένα κάποιο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου, αν δεν σε κολακεύει, ήρθε η ώρα να το αποχωριστείς.

72e22e37cbe44b862ecc9fe830dd2140 b8aa2

7. Ένα φόρεμα που ξέρεις ότι σου ταιριάζει άψογα, είναι ιδανικό για τις "last minute" προσκλήσεις και θα σε σώσει από τα στυλιστικά διλήμματα.

8. Μη ντύνεσαι για να εντυπωσιάσεις τους άνδρες, ούτε όμως και τις γυναίκες. Ντύσου για τον εαυτό σου και έχε ως προτεραιότητά σου να αισθάνεσαι άνετα με αυτό που φοράς.

9. Μην ξεχνάς να τακτοποιείς τα αξεσουάρ σου και να τα έχεις σε ένα εμφανές σημείο. Πόσες φορές δε φορέσαμε ένα κολιέ, γιατί πολύ απλά δεν μπορούσαμε να θυμηθούμε πού βρισκόταν;

Διαβάστε ακόμα

3+1 outfits που σου επιτρέπουν να φορέσεις τα μποτάκια σου την άνοιξη!

Queen Tips: Οι 3 βασικές αρχές μιας τέλειας γκαρνταρόμπας

fashiondiaries247.blogspot.com