Τα must-have κομμάτια της πασχαλινής σου βαλίτσας!

Τα must-have κομμάτια της πασχαλινής σου βαλίτσας!

Τα fashion items & beauty προϊόντα που δεν πρέπει να ξεχάσεις

Οι διακοπές του Πάσχα μόλις ξεκίνησαν επισήμως και αρκετές από εσάς ετοιμάζετε βαλίτσες για να περάσετε λίγες μέρες ξεκούρασης μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Ο τόπος προορισμού ποικίλλει και φυσικά, αυτό επηρεάζει άμεσα και την οργάνωση της βαλίτσας σας. Τόσο τα ρούχα σας όσο και το beauty kit σας θα πρέπει να έξυπ.


Κι επειδή κάτι τέτοιες ώρες- σε όλες μας έχει συμβεί- από τη μία να έχουμε κουβαλήσει τη μισή μας ντουλάπα και από την άλλη να έχουμε ξεχάσει πάνω στη βιασύνη μας βασικά πράγματα... διαλέξαμε για σένα τα βασικά fashion & beauty items που δεν πρέπει να λείπουν από την πασχαλινή σου βαλίτσα!

Τι να φορέσεις

collagesuitcase 22c99

Βάλε στη βαλίτσα σου κομμάτια που μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το day look σακάκι μαρινιέρα-τζιν παντελόνι-λευκό t-shirt και εσπαντρίγιες μετατρέπεται σε βραδινό, αν προσθέσεις ένα statement piece, όπως ένα ζευγάρι πλατφόρμες σε έντονο χρώμα. Απαραίτητο αξεσουάρ είναι, φυσικά, μια crossbody τσάντα σε ουδέτερη απόχρωση, για να είσαι άνετη & παράλληλα κομψή, αλλά και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, που θα ολοκληρώσει τις πρωινές εμφανίσεις σου.

  • Crossbody δερμάτινη τσάντα, Tommy Hilfiger
  • Εσπαντρίγες, attr@ttivo
  • Aviator γυαλιά ηλίου, Tommy Hilfiger
  • Λευκό t-shirt, H&M
  • Τζιν παντελόνι, Staff Jeans
  • Ριγέ σακάκι, Mango
  • Πλατφόρμες, Steve Madden

Τα βασικά για το beauté σου:

Επειδή δεν θέλεις να σου χαλάσει τη διάθεση μια bad hair day, πάρε μαζί σου ένα ξηρό σαμπουάν που "εξουδετερώνει" τη λιπαρότητα και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σαν προϊόν styling αλλά και ένα λαδάκι για να εξασφαλίσεις λεία, πειθαρχημένα μαλλιά. Μια κρέμα ημέρας με δείκτη προστασίας ή, ακόμα καλύτερα και πιο πρακτικά, μια BB Cream με SPF θα προσφέρει στο πρόσωπό σου ενυδάτωση και προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία αλλά και την πιο τέλεια "γυμνή" βάση για το μακιγιάζ σου. Φυσικά δεν κάνεις βήμα χωρίς μαντηλάκια ντεμακιγιάζ, το αποσμητικό σου, ένα αφρόλουτρο και το αγαπημένο σου άρωμα που - τώρα που ξεκινάει η εποχή των μικρών και μεγάλων αποδράσεων- καλό είναι να έχεις (και) σε travel size. Στο μακιγιάζ πάρε μαζί σου μια παλέτα σκιών που σου δίνει την ευελιξία να δημιουργείς από τα πιο φυσικά μέχρι τα πιο glam looks, μια μαύρη μάσκαρα και ένα λαμπερό κραγιόν, για juicy χείλη- αν δεν έχεις χώρο και για ένα ρουζ, κάνε το κόλπο των makeup artists: πάρε λίγο κραγιόν και άπλωσέ το με κυκλικές και προς τα έξω κινήσεις στο ψηλότερο σημείο των ζυγωματικών σου.

valitsa collage 08 04 4 d8d49

- Κρέμα Ημέρας Estée Lauder Clear Difference BB Cream SPF 35

- Αφρόλουτρο Korres Αμπέλι Σαντορίνης

- Αποσμητικό Dove Invisible Dry

- Garnier Μαντηλάκια Ντεμακιγιάζ Micellaire

- Ξηρό σαμπουάν Toni&Guy Dry Shampoo Texture Matt

- Pantene Pro-V Ξηρό Λάδι με Βιταμίνη Ε

- Μάσκαρα Max Factor Masterpiece Transform

- Lancome Κραγιόν Shinelover, No 120

- Παλέτα σκιών Maybelline New York The Nudes

- Άρωμα σε travel size Chanel Coco Mademoiselle