Η Staff Jeans σε καλεί να δημιουργήσεις το δικό σου, customized jean!

Η Staff Jeans σε καλεί να δημιουργήσεις το δικό σου, customized jean!

Και σου δίνει την ευκαιρία να το κερδίσεις!

H Staff Jeans παρουσιάζει τη νέα της συλλογή «Real People. Real Denim!» για τη σεζόν SS15 και καλεί τους fans της να δημιουργήσουν για πρώτη φορά το δικό τους customized jean. Στη facebook εφαρμογή The Real Denim Maker που φιλοξενείται στο fan page της Staff Jeans (facebook.com/StaffJeansOfficial) οι fans της σελίδας μπορούν να διαλέξουν το jean που ταιριάζει στο προσωπικό τους στυλ από τη συλλογή SS'15, να το διαμορφώσουν όπως επιθυμούν και να το συνδυάσουν με ένα από τα μοναδικά top της νέας συλλογής για τη σεζόν SS'15.

female 1 47ed0


H εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να προσθέσουν στο Staff jean της επιλογής τους customized jean. Το customized outfit που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα "Likes" θα δώσει στον δημιουργό του τη νίκη καθώς και ένα customized jean από τη Staff Jeans και το top που έχει επιλέξει. Οι επόμενοι 3 νικητές του διαγωνισμού θα κερδίσουν από μια δωροεπιταγή αξίας 100€ για αγορές Staff Jeans προϊόντων.

female tops ea381


Το στυλ είναι προσωπική υπόθεση, κάτι που η Staff Jeans γνωρίζει καλά, γι’ αυτό για τη σεζόν SS15 δημιουργεί μία συλλογή η οποία εξυμνεί την αυθεντικότητα. Ρούχα με μοναδικές χειροποίητες επεξεργασίες και πάντα με την υπογραφή και την κορυφαία ποιότητα της Staff Jeans, έρχονται να αναδείξουν τη σιγουριά, την άνεση και τον ανεπιτήδευτο χαρακτήρα αυτών που επιλέγουν Staff. Η συλλογή «Real People. Real Denim!» προσφέρει αυθεντικές δημιουργίες για αυθεντικούς ανθρώπους.


Η συλλογή «Real People. Real Denim!» είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα Staff.
Δες τη συλλογή εδώ: http://staff-jeans.com/staff/spring-summer-campaign-2015/
Μπες στο app εδώ: https://apps.facebook.com/staff-denim-maker/