Queen Tips: Τα πιο συχνά λάθη που κάνεις με το σουτιέν σου - και πώς να τα διορθώσεις

Queen Tips: Τα πιο συχνά λάθη που κάνεις με το σουτιέν σου - και πώς να τα διορθώσεις

Εσύ τα γνώριζες;

Ανεξάρτητα από το γούστο και τη δική σου προσωπικότητα, υπάρχει ένα αναπόσπαστο κομμάτι του γυναικείου στυλ που καθορίζει αν ένα outfit είναι κομψό ή όχι. Μιλάμε, φυσικά, για την επιλογή του σωστού στηθόδεσμου, που μπορεί να απογειώσει, ή ακόμη και να καταστρέψει ένα σύνολο, αλλά και την αυτοπεποίθησή σου.

Δες παρακάτω τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε όλες, όσον αφορά τα σουτιέν μας και μάθε πώς θα τα διορθώσεις:

  • Δεν επιλέγεις το σωστό cup.

Όταν αλλάζεις νούμερο στην περιφέρεια(πας για παράδειγμα από 70 σε 75), ίσως πρέπει να αλλάξεις και cup. Όσο πιο μεγάλο είναι το νούμερο της περιφέρειας, τόσο περισσότερο μεγαλώνει και το cup. Επομένως, για να μην καταλήξεις να αγοράσεις σουτιέν που δε σου κάνει, προτίμησε να κάνεις πρώτα μια βόλτα από τα δοκιμαστήρια.

  • Αγοράζεις σουτιέν με μονό κούμπωμα

Μπορεί να φαίνεται ωραίο αισθητικά, αλλά δε σου δίνει τη σωστή στήριξη. Όσο πιο φαρδιά είναι η μπάντα του σουτιέν, τόσο πιο καλά εφαρμόζει πάνω σου.

17ebd77a06e4a63a14a0f4f0abbc784b a8b67
  • Δε γνωρίζεις ότι φθείρονται με τον καιρό.

Το να φοράς συχνά ένα συγκεκριμένο σουτιέν, μπορεί να το κάνει να ξεχειλώσει ακόμη και ως δύο εκατοστά, ανάλογα με το ύφασμά του. Προσπάθησε να επενδύεις σε στηθόδεσμους με καλή ποιότητα, για να αποφύγεις αυτό το γεγονός, όσο το δυνατόν περισσότερο.

  • Δε ρυθμίζεις σωστά τις τιράντες σου.

Κάθε φορά που φοράς ένα καινούριο - ή ακόμη κι ένα παλιό σου σουτιέν, πρέπει να αυξομοιώνεις τις τιράντες του, μέχρι να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Διαβάστε ακόμα

It's Kimono Time: Τα 15 ωραιότερα κιμονό της αγοράς για άψογες καλοκαιρινές εμφανίσεις

Οδηγός Αγοράς: Τα 20+1 καλύτερα μαγιό του φετινού καλοκαιριού