Το καλοκαίρι στα πόδια μας μέσα στην πόλη! Πλατφόρμες, σανδάλια ή ψηλοτάκουνα;

Το καλοκαίρι στα πόδια μας μέσα στην πόλη! Πλατφόρμες, σανδάλια ή ψηλοτάκουνα;

Ό,τι και να επιλέξετε η νέα συλλογή Tommy Hilfiger SS15 δίνει στην εμφάνισή σας το twist που θέλετε για καλοκαιρινές εμφανίσεις μέσα στην πόλη!

Το καλοκαίρι έχουμε διάθεση για ανανέωση ξεκινώντας από την βάση μας που δεν είναι άλλη από ένα ζευγάρι παπούτσια! Ποια είναι όμως η ιδανική επιλογή για μέσα στην πόλη; Πλατφόρμες, σανδάλια ή ψηλοτάκουνα; Τα χαρακτηριστικά κοινά.


Μπορούν να φορεθούν από το γραφείο μέχρι και την βραδινή – λίγο μετά το γραφείο – χαλαρή έξοδο, είναι άνετα, μπορούν να συνδυαστούν με όλα τα outfits και κυρίως έχουν το απαραίτητο Tommy Hilfiger twist που δίνει αυτό που θέλουμε στην εμφάνισή μας.


Εσείς ποιο θα επιλέξετε;

unnamed d5a28
unnamed 3 023f4

Tips:
• Επιλέξτε ένα ουδέτερο χρώμα το οποίο να μπορεί να συνδυαστεί με πολλά διαφορετικά outfits αλλά και να μπορεί να σας συνοδεύσει στις καλοκαιρινές σας αποδράσεις.
• Αν είστε του μονόχρωμου ή δίχρωμου στυλ, διαλέξτε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα με έντονες χρωματικές αποχρώσεις για να κλέψετε τις εντυπώσεις.
• Σε περίπτωση που ξεκινήσετε την μέρα σας με πλατφόρμες ή ψηλοτάκουνα, προτείνουμε να έχετε στο αυτοκίνητό σας ένα ζευγάρι σανδάλια σε περίπτωση που αποφασίσετε να πάτε για μία βόλτα περπατώντας ή ένα θερινό σινεμά.

Τη νέα συλλογή Tommy Hilfiger μπορείτε να την βρείτε στα καταστήματα Tommy Hilfiger καθώς και σε ένα ευρύ δίκτυο επιλεγμένων σημείων πώλησης.