Ο απόλυτος οδηγός για να φορέσεις σωστά το ψηλόμεσο παντελόνι

Ο απόλυτος οδηγός για να φορέσεις σωστά το ψηλόμεσο παντελόνι

Τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για να φορέσεις με στυλ το πιο hot κομμάτι της φετινής σεζόν

Το ψηλόμεσο παντελόνι έχει επανέλθει δυναμικά στη fashion σκηνή τα τελευταία χρόνια και είναι ένα από τα πιο σέξι και παράλληλα, κομψά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Το ερώτημα που προκύπτει, με το συγκεκριμένο ρούχο, είναι το εξής: "Πώς μπορώ να το φορέσω, χωρίς να με παχαίνει;".

Το Queen είναι εδώ για να σου δείξει πώς μπορείς να διαλέξεις το κατάλληλο, για σένα, ψηλόμεσο παντελόνι, αλλά και ποιοι είναι οι πιο κομψοί στιλιστικοί συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις με αυτό:

Φθινοπωρινές αγορές: Ανανέωσε το στυλ σου μόνο με 10 κομμάτια-κλειδιά κάτω από 50 ευρώ

Διάλεξε τζιν ανάλογα με το σωματότυπό σου

Αν έχεις σωματότυπο "μήλο", ένα ψηλόμεσο τζιν-καμπάνα σε χαλαρή γραμμή, θα κολακεύσει τα αδύνατα πόδια σου, ενώ παράλληλα θα κρύψει τυχόν ατέλειες στην περιοχή της κοιλιάς.

Αν έχεις σωματότυπο "αχλάδι", είτε μπορείς να το τολμήσεις, με ένα skinny ψηλόμεσο παντελόνι και να τονίσεις τις καμπύλες σου, είτε να διαλέξεις ένα ψηλόμεσο παντελόνι σε ίσια γραμμή, για να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση μιας πιο λεπτής σιλουέτας.

Αν θέλεις να κάνεις τα πόδια σου να φαίνονται πιο λεπτά και πιο μακριά, μια ψηλόμεση παντελόνα, είναι ιδανική, καθώς ταιριάζει στους περισσότερους σωματότυπους και δεν "κολλάει" πάνω στο σώμα.

Δες 5 τρόπους για να φοράς τα ψηλοτάκουνά σου με άνεση, από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Extra tips:

Προτίμησε τα σκούρα χρώματα, όπως το γκρι, το μαύρο και το σκούρο μπλε - είναι οι πιο safe επιλογές.

Σε ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι, σημασία έχουν και οι τσέπες. Μπορούν να κάνουν τις καμπύλες σου να δείχνουν εντυπωσιακές - ή να τις καταστρέψουν.

Φόρεσέ το με ψηλοτάκουνα και θα δεις πως το look σου, αλλά και το σώμα σου, θα μοιάζουν εντελώς διαφορετικά.

Σωστό νούμερο. Αν το παντελόνι σου είναι μικρό, τότε θα υπερτονίζει όλα αυτά που δε θέλεις να φαίνονται, ενώ αν είναι πολύ μεγάλο, θα μοιάζει ξένο πάνω σου.

Τώρα που ξέρεις πώς να διαλέξεις το επόμενο ψηλόμεσο παντελόνι σου, πάρε ιδέες για το πώς να το φορέσεις, με τις άψογες street style εμφανίσεις που συγκεντρώσαμε για σένα στην παραπάνω gallery!