8 tips για να φορέσεις τα ψηλοτάκουνά σου στο ρεβεγιόν, χωρίς να σε πονέσουν!

8 tips για να φορέσεις τα ψηλοτάκουνά σου στο ρεβεγιόν, χωρίς να σε πονέσουν!

Πώς θα αντέξεις όλο το βράδυ πάνω στα αγαπημένα σου παπούτσια, χωρίς να σε πονέσουν τα πόδια σου

Ανά καιρούς, σου έχουμε δώσει διάφορα tips για να φοράς τα ψηλοτάκουνά σου χωρίς να σε πονάνε. Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, τις καλύτερες και πιο χρήσιμες συμβουλές που σου έχουμε δώσει, για να αντέξεις πάνω στα high heels σου στο ρεβεγιόν, αλλά και για να μπορείς να περπατήσεις με άνεση και την επόμενη μέρα!

Δες επίσης: DIY: Δες πώς θα κάνεις τα ψηλοτάκουνά σου να φαίνονται πιο ακριβά μέσα σε 1 λεπτό!

1. Μετατόπισε το βάρος σου στην πίσω πλευρά του ποδιού σου. Με αυτόν τον τρόπο θα αντέξεις περισσότερη ώρα όρθια και δε θα ταλαιπωρήσεις τόσο την καμάρα.

2. Προτίμησε παπούτσια με χοντρό τακούνι. Τα παπούτσια με χοντρό τακούνι είναι πιο σταθερά, πιο βολικά, ενώ, παράλληλα, σου δίνουν καλύτερη στάση σώματος. Αντίθετα, τα stilettos είναι ο χειρότερος εχθρός της γυναίκας, παρά τη σέξι τους εμφάνιση!

3. Προσοχή: Το λάθος νούμερο παπούτσι, μπορεί να αποβεί μοιραίο. Είτε μικρότερο, είτε μεγαλύτερο, το λάθος νούμερο δεν κάνει σωστή εφαρμογή στα πόδια σου και σου προσθέτει επιπλέον κούραση στο περπάτημά σου.

4. Κάνε διάλειμμα! Μικρά διαλείμματα ξεκούρασης μέσα στο πάρτι, θα σου δώσουν τη δύναμη που χρειάζεσαι και θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη όλο το βράδυ.

5. Όσο κι αν μπορεί να σου ακούγεται περίεργο, το σωστό pedicure παίζει ρόλο και μειώνει τον πόνο.

6. Πριν φορέσεις τα παπούτσια, βάλε στο εσωτερικό τους λίγο ταλκ. Απορροφά την υγρασία και ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες να αποκτήσεις φουσκάλες.

7. Αγόρασε μικρά πατάκια σιλικόνης, που τοποθετούνται στο μπροστινό μέρος του παπουτσιού. Κρατούν το πόδι πιο σταθερό και αποροφούν τους κραδασμούς, κάνοντας το περπάτημά σου πολύ πιο άνετο!

8. Όταν πια φτάσεις σπίτι, βγάλε τα παπούτσια σου και τέντωσε καλά τα πόδια σου. Με αυτόν τον τρόπο, θα αποφύγεις το γνωστό πιάσιμο της επόμενης ημέρας.