All the Single Ladies: 20 δώρα που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου του Αγίου Βαλεντίνου

All the Single Ladies: 20 δώρα που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου του Αγίου Βαλεντίνου

Fashion & beauty δώρα για να πεις «σ’αγαπώ» στον εαυτό σου

Την Κυριακή είναι η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και μέσα στο ρομαντικό(και κάποιες φορές γλυκανάλατο) κλίμα των ημερών, βρίσκεσαι κι εσύ που δεν έχεις κάποιον να γιορτάσεις την ημέρα των ερωτευμένων.


Ε, και;


Αυτή είναι μια ευκαιρία για να "κακομάθεις" τον εαυτό σου, όσο θέλεις! Κάνε στον εαυτό σου δώρο, fashion και beauty items (κάποια από αυτά μόλις κυκλοφόρησαν) αναβαθμίζοντας το στυλ σου και γεμίζοντας το νεσεσέρ σου με τα πιο hot beauty products! Γιατί άλλωστε σου αξίζει!

Η fashion editor, Ελίνα Μακροδημήτρη και η beauty editor, Βιβή Αγγελάκη, σου προτείνουν:

celine 569e3

Γυαλιά ηλίου, Céline

rosaviola candlepack 70 hd 28578

Με πολύ ρομαντική διάθεση και με μια διαφορετική ματιά από αυτή που μας έχει συνηθίσει ο οίκος Diptyque υποδέχεται τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου με τη σειρά Rosaviola. Οι floral νότες, τα ροζ και βιολετί φιλιά γύρω από το οβάλ ύφασμα, θα σε κάνουν να ερωτευτείς το scented candle Rosaviola με την πρώτη ματιά.Τα προϊόντα diptyque θα τα βρείτε στο www.atticaselectivebrands.gr

tsakirismallas 28439

Παπούτσια τύπου oxford, Tsakiris Mallas, 109€

photo 10ba6

Αν θέλεις να «κλέψεις» λίγη από την λάμψη των It girls, τότε η νέα παλέτα σκιών της Maybelline New York, Blushed Nudes Palette είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου! Συνδυάζοντας 12 διαφορετικές σκιές σε ροζ και χρυσές αποχρώσεις και με διαφορετικές υφές – είτε έχεις όρεξη για κάτι πιο ιριδίζον είτε για πιο ματ αποτέλεσμα- η παλέτα θα γίνει το must-have του νεσεσέρ σου!

WA1390.9661 82 dbc66

Κάπα, Celestino, 19,99€

12 02 16 resize 02 6eaab

Ένταση στο χρώμα, όμορφη αίσθηση ενυδάτωσης, ένα σατέν-ματ φινίρισμα που δημιουργεί βελούδινο αποτέλεσμα στα χείλη. Το νέο κραγιόν Velour Lovers Lip Colour της Laura Mercier κάνει όλα τα παραπάνω με μια μόνο κίνηση! Αγαπημένη μας απόχρωση; Η An Affair. Σε 10 αποχρώσεις απογειώνουν το ματ, χωρίς να στεγνώνουν την επιδερμίδα των χειλιών και μπορείς να τα βρεις με ένα κλικ στο www.atticaselectivebrands.gr

swarovski 9862f

Κολιέ, Swarovski, 69€

erthdtyjhfghu 83e52

Το Miracle Facial Oil από τη Omorovicza είναι ένα ξηρό λάδι περιποίησης, το οποίο χάρη σε ένα συνδυασμό πολύτιμων συστατικών, μειώνει το βάθος και την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, προστατεύει από το περιβαλλοντικό στρες και ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος. Το πιο σημαντικό; Απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει λιπαρότητα στην επιδερμίδα!

Accessorize SS16 FLEUR NOTE TO SELFIE SMALL JOTTER 999026 3 cbe28

Σημειωματάριο, Accessorize

New 2016 HEMP 32185

Η μοναδική κρέμα χεριών Hemp Hand Protector της The Body Shop® αποκτά τολμηρή νέα περιορισμένης κυκλοφορίας συσκευασία που έχει σχεδιάσει ένας από τους πιο διάσημους street artists του κόσμου – ο EINE. Με την αγορά κάθε Περιορισμένης Κυκλοφορίας Hemp Hand Protector, £1.50 (2.06€) θα δωρίζεται για την προστασία και την ενδυνάμωση του πλανήτη, των ωκεανών ή των ζώων και των ανθρώπων.

0312000164022 photo1 d1c2e

Σακίδιο, LYDC, 55€

Pep Start Soin Yeux Defatigant de Clinique cdc big d6cf1

Θα το αγαπήσεις από την πρώτη στιγμή μιας και μέσα 3 δευτερόλεπτα θα κάνει το βλέμμα σου να δείχνει πιο ξεκούραστο και φωτεινό ακόμη κι αν έχεις ξενυχτήσεις! Το νέο Pep-Start Eye – νέα κρέμα ματιών από την Clinique, αναζωογονεί τα κουρασμένα μάτια άμεσα και μακροπρόθεσμα, μειώνοντας το πρήξιμο και λειαίνοντας την επιδερμίδα. Χάρη στο καινοτόμο σφαιρικό απλικατέρ του, μπορείς να κάνεις μασάζ κάτω από τα μάτια και έπειτα να ξεκινήσεις το μακιγιάζ σου.

61025021 85 B 2dbbf

Φόρεμα, Mango, 29,99€

Pure Color Envy Gloss Suggestive Kiss Global Expiry October 2017 aa6b5

Αν πάλι ζητάς περισσότερο όγκο στα χείλη σου, τότε θα λατρέψεις τα νέα Pure Color Envy Sculpting Gloss της Estee Lauder ! Άνεση, ενυδάτωση που διαρκεί και πολύπλευρη λάμψη για μια αίσθηση επιπλέον όγκου και διάστασης –χωρίς να «κολλούν» τα χείλη! Μπορούν να φορεθούν μόνα τους ή επάνω από το κραγιόν, διαμορφώνοντας οπτικά κάθε σχήμα χειλιών με το πολυδιάστατο χρώμα τους. Εμείς από τις 13 αποχρώσεις , διαλέξαμε την Suggestive Kiss.

Ted Baker Women FW14 Simento iPhone 6 Case Botanical Bloom 1000 1101245 52493

Θήκη για iPhone, Ted Baker, 26,99€

RG RED GINGER 9f048

Δώσε ένα απαλό χάδι στην επιδερμίδα και μια αξεπέραστη απόλαυση με το γαλάκτωμα σώματος Red Ginger από Roger & Gallet. Συνδυάζει την 24ωρη ενυδάτωση με την έντονη αίσθηση φρεσκάδας, ενώ λιώνει στο σώμα χάρη στην ανάλαφρη υφή του. Στην καρδιά του γαλακτώματος Red Ginger υπάρχουν τέσσερα θρεπτικά φυτικά έλαια με αντιοξειδωτικές ιδιότητες: έλαιο passion-flower, έλαια καλαμποκιού και ρυζιού και έλαιο καρπού βερίκοκου, καθώς και Ωμέγα-6 και Ωμέγα-9 που φέρνουν σε αρμονία την επιδερμίδα.

my111 l08 1 migato ginaikeia tsanta omou satchel kokkini enlarge 9728b

Τσάντα, Migato, 62€

ValentinoDonna LP d2ffb

Μια δελεαστική και βαθιά ιταλική συμφωνία. Ένα άρωμα, διαχρονικό αλλά ταυτόχρονα μυστηριώδες και αισθησιακό , το Valentino Donna μπορεί να αφυπνίσει έντονα συναισθήματα, με τις νότες από περγαμόντο , ίριδα και τριαντάφυλλο να πρωταγωνιστούν!

190980 80f20

Ασημένιο δαχτυλίδι, Pandora, 39€

srtherthuetdyh 381aa

Ιδανική και ταιριάζει με όλα σχεδόν οutfits: Η απόχρωση Arm candy από τη σειρά της Sally Hansen!