Καλοκαιρινά ραντεβού: 5 ιδέες για σύνολα που πάντα εντυπωσιάζουν το ανδρικό φύλο

Καλοκαιρινά ραντεβού: 5 ιδέες για σύνολα που πάντα εντυπωσιάζουν το ανδρικό φύλο

Πρωινά, απογευματινά, ή βραδινά ραντεβού - σου έχουμε τη λύση για όλα!

Το καλοκαίρι είναι μια αρκετά πιο εύκολη εποχή, όσον αφορά το στυλ. Είσαι πιο άνετη, πιο χαλαρή και είναι πολύ πιο γρήγορη η διαδικασία του να διαλέξεις outfit - το κλασικό τζιν σορτσάκι και t-shirt είναι μια λύση που ποτέ δεν κάνει λάθος. Τι γίνεται όμως όταν έχεις ραντεβού; Δες παρακάτω το σύνολο που ταιριάζει σε κάθε περίπτωση, αλλά και που σίγουρα θα εντυπωσιάσει το αντίθετο φύλο!

Στην παραλία: Το πιο απλό μαγιό σου, μαζί με μια αέρινη πουκαμίσα, είναι το πιο ασφαλές look. Αν θέλεις να βαφτείς, μην το παρακάνεις - απλά φόρεσε λίγη βάση και ελάχιστη (αδιάβροχη) μάσκαρα, για να τονίσεις τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

7993fbc99513e0a37cbb25871703e54e cecae

Στο θερινό σινεμά: Μια μίνι φούστα, φορεμένη μαζί με ένα απλό μπλουζάκι και πλατφόρμες είναι ιδανικό outfit. Άσε τη ζακέτα σου στο σπίτι - δεν είναι μια καλή αφορμή για να σε πάρει αγκαλιά κατά τη διάρκεια της ταινίας;

Στη βόλτα στην πόλη: Ένα παιχνιδιάρικο jumpsuit είναι η επιλογή που θα τον εντυπωσιάσει, αλλά και που θα σε κάνει να νιώθεις άνετα. Φόρεσέ το μαζί με φλατ σανδάλια και ένα ζευγάρι κρίκου και είσαι έτοιμη.

Στο ραντεβού για ποτό: Δε χρειάζονται υπερβολές. Το τζιν παντελόνι σου, μαζί με ένα crop top και lace-up πέδιλα. Μην το παρακάνεις με τα κοσμήματα και προτίμησε ένα επιμελώς ατημέλητο χτένισμα για τα μαλλιά σου όπως τα χαλαρά κύματα.

a 49703

Στο δείπνο: Εδώ τα πράγματα μπορούν να γίνουν λίγο πιο επίσημα. Αναλόγως, βέβαια, πάντα, πού θα πάτε. Ένα κολλητό φόρεμα, σε συνδυασμό με ψηλοτάκουνα πέδιλα και ένα bomber jacket ριγμένο στους ώμους, είναι το πιο σέξι, αλλά ταυτόχρονα cool σύνολο που μπορείς να επιλέξεις.